Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pořádné faux pas lyžařky Lindsey Vonn: Vítr odhalil její vyholený rozkrok!

Autor: ps

Ráda se vystavuje, dokonce si zkusila, jaké to je fotit s body paintingem na holém těle, ale tohle bylo přeci jen moc! Lyžařka Lindsey Vonn (31) na charitativní akci ukázala dokonale vyholený rozkrok. Nutno dodat, že za to nemohla. Pod šaty jí fouknul vítr.

Vysluněná Kalifornie, boháči odění do stotisícových rób vyladění na červený koberec. Za luxus se platí, ale ne vždy se to musí vztahovat k penězům. Bývalá partnerka Tigera Woodse zaplatila za moc dlouhý rozparek.

Když na akci zvané Los Angeles Dodgers Foundation Blue Diamond Gala předstoupila před fotografy. Náhle jako by sám nejvyšší seslal na kus kalifornské země vánek, který se podíval Vonn přímo pod sukni. Odhalil její vypracovaná stehna i něco navíc!

Americká reprezentantka si toho samozřejmě všimla, ale jak už je u ní pravidlem, vše brala s humorem. Béžové spodní prádlo zahalila a jako vkusná dáma si šaty raději přidržovala.

Ve společnosti velmi movitých lidí si užívala každou minutu, aby na sociální síť napsala dráždivou zprávu. „Užívám si spoustu zábavy s mým parťákem z posilovny. Tohle je Taylor Lautner,“ a připojila společnou fotografii.

Risk s rozparkem až k pasu nakonec vyšel. Proč? Protože Lindsey si rozhodně nepřivodila žádnou ostudu! Její hladce oholený rozkrok obletěl během několika vteřin celou planetu, což jí jako známé extravagantní tváři určitě nevadilo.

Vše o Lindsey Vonn čtěte ZDE>>>

Lindsey neuhlídala svůj rozkrok. Její béžové spodní prádlo obletělo během pár vteřin celou planetu.
Lindsey neuhlídala svůj rozkrok. Její béžové spodní prádlo obletělo během pár vteřin celou planetu.