Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hrátky Ronalda s modelkou na Ibize: Pohoršovali sexem přes plavky!

Autor: top

Přihrávka, narážečka a mimo dosah objektivů fotoaparátů nejspíš i gól! Hrát fotbal po zranění ve finále Eura sice Cristiano Ronaldo (31) ještě nemůže, s chutí ale skóruje na jiném hřišti. Na Ibize pohoršoval se sexy modelkou, jejich dovádění stálo za to!

Bazény, moře, noční kluby. To jsou teď jeho stadiony. Spoluhráče vyměnil za kamarády, branky mají dlouhé vlasy, prsa a sexy prdelku...

Kdo byla blondýnka, které minulý týden zulíbal celou šíji v baru na Ibize, zůstává záhadou. Plavovláska, s kterou se před pár dny muchloval v podniku na Floridě, už má ale jméno!

Je to Cassandre Davis, americká fitness modelka, která je pyšná především na své pozadí. O sto šest ho vystavuje na sociální síti Instagram, kde její fotky hltá zatím jen 5 tisíc fanoušků, ale poté, co se ukázala s Ronaldem, půjde tohle číslo jistě kolmo vzhůru!

To portugalský snajpr žádné snímky nepotřebuje, Cassandru si prohlíží pěkně z té největší blízkosti, jak je vůbec možné. Na lehátku u bazénu i v něm jsou jedna duše, jedno tělo. Je to jen letní vzplanutí, nebo pevná náhrada za Irinu Šajk?

Zamilované duo zkoušelo u bazénu sex přes plavky.
Zamilované duo zkoušelo u bazénu sex přes plavky.