Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Reakce oštěpaře Železného po rozchodu s milenkou: Ten příběh není černobílý!

Autor: ps

Milenka oštěpaře Jana Železného (50), se kterou má dvě dcery, si do médií vylila srdíčko. O rozchodu, o chování trojnásobného olympijského šampiona, o tom, že se musí s dětmi vystěhovat ze společného domu. Slova Barbory Výborné ale nechávají bývalého atleta v klidu: „Tyhle příběhy nejsou černobílé,“ vzkázal.

Železný je znám svým vyhýbavým postojem k médiím, ani svůj rozchod se ženou, kvůli které po dvaceti letech opustil manželku Martu, nechce rozebírat. Přesto reagoval na slova milenky Barbory.

Ta přiznala, že je jejich vztah ve velkých problémech. Dokonce takového rázu, že ji oštěpař »vyhání« se společné domácnosti, kterou sdílí nedaleko Kladna. „Mám daný termín, dokdy musíme s dětmi odejít. Dům je Honzy, má s ním své záměry, ale to nechci rozebírat. Je to velmi citlivé téma,“ sdělila Výborná pro web expres.cz.

Bývalý oštěpař Jan Železný opustil svoji přítelkyni Barboru Výbornou, se kterou má dvě děti.
Bývalý oštěpař Jan Železný opustil svoji přítelkyni Barboru Výbornou, se kterou má dvě děti.

„Situace je vypjatá, nemáme moc prostředků. On nám sice něco nabízí, jenže není to tolik, abychom si mohli pořídit něco odpovídajícího. Rozhodně budeme muset s dětmi do horšího,“ pokračovala Barbora.

Železný, který včera večer odletěl do působiště olympijských her v brazilském Riu, je očividně nad věcí. Kauzu s milenkou vyřeší po svém. „Podobné příběhy rozhodně nejsou černobílé. Toto je prezentace jedné strany. Ale Jan Železný nikdy v minulosti neprobíral osobní věci na veřejnosti a nemíní to měnit,“ řekl Blesku jeho mediální zástupce Karel Tejkal.