Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

SEX v přímém přenosu! Olympijská reportáž z Ria přistihla vášnivé milence

Autor: Václav Baumann

»Lepší« místo na sexuální hrátky si vybrat nemohli. Brazilský pár si v Riu užíval na slavné pláži Copacabana. K jejich smůle však přímo tam točila reportáž britská BBC!

Večer co večer vysílá BBC ze stejného místa na Copacabaně shrnutí uplynulého olympijského dne. Ten poslední si ale moderátor Dan Walker bude pamatovat nadosmrti. Během několikaminutové reportáže se přímo za ním oddával neřestem zamilovaný pár!

Sex na pláži? Pár milenců na Copacabaně měl tu smůlu, že tam zrovna natáčela reportáž britská BBC
Sex na pláži? Pár milenců na Copacabaně měl tu smůlu, že tam zrovna natáčela reportáž britská BBC

Neudržel tvář

Moderátor jejich hrátky zpočátku ignoroval, pak ho ale začali diváci bombardovat otázkami, co se to za ním děje. A tehdy se rozchechtal.

„Není to to, co si myslíte. Je to jen objímání,“ culil se Walker, který byl zcela vyvedený z míry a úplně zapomněl na scénář pořadu. „Čtou si knihu. Určitě si čtou knihu! V takové divné poloze...“ řehtal se, když se na milence v misionářské pozici ohlédl.

Zvláštní kniha

Video se stalo okamžitě hitem internetu a dva nestydové na písku zase terčem vtípků. „Jestli to byla kniha, tak to muselo být 50 odstínů šedi,“ smějí se lidé na Twitteru. „Poprvé jsem viděl někoho, jak při čtení kmitá pánví!“

Vše o LOH Rio de Janeiro 2016 čtěte ZDE »