Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zahryzl se do rozkroku! Přítel Plíškové dorážel na krásku u bazénu

Autor: ps

Láska se dá vyjádřit jakkoliv, třeba tím, že se svému protějšku zakousnete do rozkroku. Tenisové krásce Kristýně Plíškové (24) to udělalo natolik dobře, že si při tom svého hokejistu Dominika Volka (22) vyfotila. Pak se tím pochlubila na sociální síti a napsala, že ho hrozně miluje.

Příprava na tenisový turnaj vypadá u každé hráčky jinak. Ta, v podobě méně známé Plíškové , probíhá u bazénu v New Yorku. Bezhlavě zamilovaná dovádí s přítelem ve vodě, a když se dostanou na břeh, jiskří to jako prskavky o Vánocích!

Letošní sezona zatím není žádná sláva, 24 výher a 18 porážek, tím se úplně chlubit nemůže. Přesto jí na konto naskakují slušné finanční odměny, které za tento rok činí 223465 dolarů (5,3 milionu korun).

Nyní ji ale čeká jiná liga – major US Open, kde se prize money pohybují v nadpozemských částkách. S přítelem za zády se jí bude jistě hrát uvolněněji, na druhou staru jí může láska svazovat ruce a brzdit ve výkonech.

Otázkou ovšem je, zda se Kristýna vůbec do hlavní části dostane, musí totiž projít tříkolovou kvalifikací, což nebude žádná legrace. V případě vyřazení ji aspoň bude moct někdo utěšit…

Dominik Volek se zakousl do rozkroku Kristýny Plíškové.
Dominik Volek se zakousl do rozkroku Kristýny Plíškové.