Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nenasytný šampion Bolt stále nemá dost: Tři zlata, dvě holky za jednu noc!

Autor: zab

Oslavit vstup do historie, to se prostě musí. Zvlášť, když ještě máte třicáté narozeniny. Atletický génius a držitel tří zlatých medailí z právě skončených olympijských her v Rio de Janeiro Usain Bolt o tom ví své. Oslavy musely být královské a Jamajčan se toho chopil opravdu se vší parádou. Ještě předtím, než strávil noc s vdovou po zastřeleném mafiánském bossovi Jady Duartovou, si stihl dát malý "předkrm". V nočním baru si užíval přízně další mladé slečny.

Od jeho třetího triumfu na olympijských hrách v Rio de Janeiro uplynulo jen pár hodin a Usain Bolt se vydal do olympiádou poblázněných brazilských ulic slavit svůj velký úspěch. V místním baru se pochopitelně stal středem pozornosti především mladých slečen, které z nejrychlejšího muže planety nemohly spustit zrak.

Jako první ulovila blesk z Jamajky mladá brunetka a Bolt s ní měl více práce než se soupeři na dráze. Slečně se věnoval opravdu svědomitě, jeho ruce se po těle dívky kmitaly rychleji než při jeho vítězném štafetovém spurtu.

Lízání ramene, líbání po celém těle a další intimnosti byly hlavní náplní ostře sledovaného páru několik následujících desítek minut.

Jamajský sprinter Usain Bolt si v nočním baru počínal stejně suverénně jako na dráze
Jamajský sprinter Usain Bolt si v nočním baru počínal stejně suverénně jako na dráze

Čerstvě třicetiletá legenda se v baru opravdu pořádně rozšoupla. Za noc dle serveru thesun.uk utratila tisíc liber (asi 31 tisíc korun), ale upřímně, v případě jamajské hvězdy jde opravdu jen o pakatel.

Tím však Boltova noc rozhodně neskončila. Po radovánkách s pohlednou brunetkou rozjel hlavní "show" s již zmíněnou Jady Duartovou. Její muž, Douglas Donato, byl postrachem celého Ria, únosy, vraždy a vydírání se byli běžnou součástí jeho „práce“. Ta však měla poměrně rychlý konec, když Donato skončil provrtán policejními kulkami.

„Doufám, že se spolu potkáme v nebi,“ napsala po úmrtí svého mafiánského manžela Jady Duartová, která měla a mafiánským bossem dvě děti.

Douglase Donata se Usain Bolt už rozhodně bát nemusí, horší to ale bude mít doma, kde na něj čeká jeho přítelkyně.

Jady Duarte se v neděli ráno pochlubila, kdo přespal v její posteli.Foto Twitter