Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vyděšená manželka Baroše v Turecku: Syna odvezla záchranka!

Autor: ps

Odjeli do ráje, kde se stali rodinou, ale z rozmanitého Turecka se během vteřiny stalo peklo! Tereza, manželka fotbalisty Milana Baroše (34), si užívala teplíčka se synem Matteem, jenže ten při hraní s místními dětmi spadl ze skluzavky přímo na obličej. Krvácejícího kluka odvezla sanitka.

Dlouhých pět fotbalových let strávil Baroš v milovaném Turecku, které přirostlo k srdci také jeho pohledné ženě. Tereza se do oblíbené destinace rok co rok vrací, považuje ji za druhý domov.

Jako obvykle si vyhlédla klidný hotýlek, kde se se synem Matteem ubytovali. V týdnu vyrazili na výlet, zastavili se u dětského hřiště, aby se prcek trochu vyblbnul. Houpačky, prolézačky a hlavně skluzavky. U té vysoké ale bylo těsno, pak přišla rána, řev a obrovská panika.

„Nějaký turecký chlapeček Mattea shodil, dopadl přímo na obličej. Krev z nosu, pusy, rychlá, nemocnice, rentgen hlavy a obličeje,“ napsala stručně vyděšená Tereza na sociální síti.

Noční můra ale naštěstí netrvala moc dlouho. „Je v pořádku, jen je celý opuchlý, červený, má podlitiny a pysk jak kačer,“ dodala už s vtipným podtextem.

Dramatický den vzal Barošově manželce hodně sil. O syna se strachovala, malovala si šílené scénáře, nakonec si oddychla. „To jsou šoky, ale máme to za sebou. Musela jsem si dát na hotelu panáka,“ přiznala krásná brunetka. Hlavně, že všechno dobře dopadlo…

Tereza s Matteem v bazénu.
Tereza s Matteem v bazénu.