Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Olympijský šmírák! V Riu dal plavkyním do sprch kameru, nebylo to poprvé

Autor: ps

Už jednou se pokusil sledovat sprchující se plavkyně. Jihokorejský sportovec si nedal pokoj a na olympiádě v Riu prý umístil přímo do sprchy skrytou kameru! Incident teď prošetřuje policie a s viníkem chce do dvou až tří dnů mluvit.

Fotky, videa, ať už pro svůj účel nebo jakýkoliv jiný, tohle jihokorejský chlípník přehnal! Tak si na něho strážci zákona pěkně zblízka posvítí. Policie plánuje muže, který už přiletěl z Ria domů do Soulu, během pár dní odchytit.

Bývalý reprezentant už jednou v podobné situaci byl. V roce 2013 údajně nainstaloval plavkyním kameru do šatny. Muž tehdy přiznal, že se na tom podílel ještě s jedním členem jihokorejského národního týmu, ale jako to s ním dopadlo, není známo.

Bolta to s Jady očividně bavilo.
Bolta to s Jady očividně bavilo.

Oba plavci se měli domluvit na další akci, kterou bylo Rio. Jenže do bitvy pod pěti kruhy v Brazílii se probojoval jen jeden z nich. Na otázku, jestli v šatnách či sprchách něco natáčel, reagoval tím, že všechno popřel.

Dalším postupem policie bude, kromě výslechu, prozkoumání laptopu dotyčného a hledání jiných stop vedoucích k jeho dopadení. České plavecké krásky Simona Baumrtová, Lucie Svěcená, Martina Moravčíková či Barbora Seemanová by se asi divily, kdyby po internetu kolovaly obrázky s jejich krásnými, ale nahými, postavami…