Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jak Beckham sbalil Victorii? Byla jsem opilá, napsala si do svého deníčku

Autor: ps

Dnes už se to tolik nenosí, ale před 24 lety, kdy bylo Victorii Beckham (42) osmnáct let, si psala deníček. Teď do něho dala nahlédnout a svět objevil nová šokující fakta. Její David (41) ji sbalil, když byla opilá! Navíc se cítila poněkud tlustá…

O tom, že jejich lásku rozzářil hned ten první pohled, se toho napsalo už hodně. Ale Victoria ve zpovědi pro prestižní britský Vogue's magazín odhalila o něco víc. Nejen, že si psala deníček, ale odtajnila detaily, jak se s Davidem poznali. Asi na to není úplně hrdá…

Všechno začalo tím, že David uviděl v roce 1996 video skupiny Spice Girls s písní Say You'll Be There, spatřil Victorii a okamžitě věděl, že tuhle holku prostě musí dostat. Byla pro něho symbolem dokonalosti. „Věděl jsem, že pokud mě bude chtít, budeme spolu do smrti,“ řekl bývalý fotbalista Manchesteru United.

Právě v klubu, který symbolizuje rudá barva, došlo k jejich prvnímu setkání. Hráči se sešli v loži po zápase, povídali si mezi sebou, ale mladý Beckham , jenž v té době teprve nakukoval do A týmu, byl jiný. Povídal si s rodiči, Victoria na něho hleděla. Už byla zamilovaná!

Victoria do Cannes přijela bez Davida...
Victoria do Cannes přijela bez Davida...

„Tehdy jsem se utvrdila v tom, že láska na první pohled existuje. Měl moc krásný roztomilý úsměv, pak přišel a zeptal se mě, jestli mu dám číslo. Vzala jsem tužku a napsala mu ho na letenku, kterou měl koupenou domů do Londýna. Když jsem se s ním poznala, byla jsem opilá,“ přiznala otevřeně Victoria.

Těžko uvěřit, ale v té době nejhezčí ze Spice Girls o sobě pochybovala. Bojovala s pocitem, že je moc tlustá. Možná měla důvod, protože jí jako mladičké studentce ve škole v Epsomu říkali, že musí při tancování do zadních řad. „Měla jsem v hlavě, že nejsem nejhezčí ani nejtenčí,“ myslela si zpěvačka.

Všichni ale víme, že to tehdy nebyla pravda. Stejně jako to vnímal Beckham – byla dokonalá…