Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nádherná bývalka Pastrňáka na lovu: Sbalila hokejového řezníka!

Autor: ps

Když se s ní hokejista David Pastrňák (20) objevil v sále na vyhlášení ankety Zlatá hokejka, pánové z její krásy omdlévali. Vztah jim ale nevydržel a blonďatá kráska Adéla Zahrajová (20) zahájila lov. Nevyšlo to ani s tajmným Honzou, tak hledala u ledu. Našla si hokejového řezníka!

Sexy modelka si zrovna neláme hlavu, s kým bude sdílet svoji postel. Adéle nevyšel vztah s reprezentantem Pastrňákem , pak si neudržela »cestovatele« Honzu, s nímž chodila po horách, ale teď podle všeho hraje jiná písnička!

Do cesty se jí připletl »mlatička« Liam O´Brien, kterého v NHL zaměstnává Washington Capitals. Moc toho neodehrál a když ano, chránil kapitána Alexe Ovečkina a další hvězdy svého týmu. Nastoupil do 13 zápasů, zaznamenal gól a asistenci, k tomu přidal 23 trestných minut!

Fotky Zahrajové jsou nesmírně sexy.
Fotky Zahrajové jsou nesmírně sexy.

„Jsem šťastná, protože mám něco, co mě nutí tak těžko říct nashledanou,“ napsala zahrajová k fotce, kde drží hokejového bitkaře za krk a dává mu pusinku na tvář. Asi se s ním musel na chvíli rozloučit. Bude to na dlouho?

V Kanadě, odkud pochází, spolu strávili nějaký čas, což dokumentuje také fotka na O´Brianově profilu. Adélu zavedl do místních lesů, kde… si prostě užili místní přírodu. „Ukázal jsem jí svůj krk ze dřeva,“ vtipkoval. Nechybělo líbání, objímání, prostě takové ty klasické záležitosti, které lidé dělají, když jsou zamilovaní.

Tak snad si tenhle rváč někde nepočká na malého, ale oproti němu nesmírně šikovného hokejistu Pastrňáka. Nebo že by to bylo naopak?