Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Krásná manželka fotbalisty Crouche pobláznila Mallorku: Průsvitné mini-bikini!

Autor: ps

Tohle na fotbalové tribuně rozhodně neuvidíte! Peteru Crouchovi (35), útočníkovi anglického klubu Stoke City, může jeho půvabnou »třicítku« Abbey Clancy kde kdo závidět. O to víc, když modelka na lodi ukazuje i to, co by mělo být schované v bikinách.

Fotbalové soutěže dostaly od náročného programu na týden volno, důvodem byla reprezentační přestávka. A tak mohl Crouch, jenž má od roku 2010 národní dres pověšený ve skříni, vyrazit s rozkošnou paničkou na dovolenou.

Tentokrát vyvezl svoji nádhernou manželku na Mallorcu, kde si pronajali jachtu, aby mohli vesele dovádět. Jenže zvědavé objektivy vidí daleko, což Clansey už několikrát pocítila. V minulosti ji blýskli třeba odhalenou od pasu nahoru nebo tak trochu od pasu dolů, když v alkoholovém opojení opouštěla jeden z londýnských barů a neuhlídala si rozkrok.

Abbey moc dobře ví, jak je sexy. A umí to prodat...
Abbey moc dobře ví, jak je sexy. A umí to prodat...

Nahota jednoduše k Abbey patří. Svlékla se už v ateliéru, ale tentokrát na dovolené chtěla všechno nechat zahalené. Jenže to by musela zvolit jiný druh bikin! Ty průsvitné, k její smůle, zrovna budí velkou pozornost. Obzvlášť na Mallorce, kde na podobné vyzývavé úlety čekají.

Na jachtě, kterou Peter u ostrova pronajal, oblékla bílé provokativní jednodílné plavky, pod nimiž se tvarovaly jak bradavky, tak i zářez pod pasem. Další den zase na sebe upozornila černými sexy mini-bikinami.

Okukovat Crouchovu půvabnou ženu teď bude moct i exsparťan Bony Whilfried, který přišel do týmu Premier League Stoke City na hostování z Manchesteru City. Na oplátku bude mít za zády věrnou, pěkně tvarovanou, fotbalovou fanynku…