Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak se změnil život Rachůnkové 5 let po tragédii v Jaroslavli? Je potřetí maminkou

Autor: ps, top

Po tragédii působila, že je ze třech pozůstalých českých žen nejsilnější. Jako první tehdy o velké bolesti i promluvila do novin. Teď už ale Kateřina Rachůnková (36) rozhovor s omluvou odmítá. Karla má pořád v srdci, ale snaží se žít nový život.

Zasáhla ji obrovská bolest, když v letadle týmu hokejové Jaroslavle 7. září 2011 ztratila manžela Karla. Po pěti letech už ale konečně zase našla štěstí.

Vedle Matýska, jemuž bude v listopadu devět, a šestileté Kačenky, které měla s Karlem, je už rok maminkou Aničky. Otcem je hokejový útočník Mladé Boleslavi Petr Vampola , Karlův spoluhráč a kamarád, mistr světa z roku 2010, který v létě vyhrál extraligu s Libercem.

Byl to právě Petr, kdo při Kateřině po náhlém odchodu manžela stál. Byl jí oporou, pomáhal jí překonat nejhorší období v životě, a když po letech oba přemohli největší smutek, osud tomu chtěl a z přátelství se stala láska.

Děti vedou ke sportu a Rachůnek by z nich měl radost. Matýsek válí jako táta hokej, Kačenka je šikovná na tenis. A v září šla poprvé do školy...

Kateřina Rachůnková se synem Matýskem
Kateřina Rachůnková se synem Matýskem