Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muzika, drogy a HOKEJ! Zpěvák Bieber řádí i na ledě, v Německu dal 4 góly

Autor: med

Kanada = hokejová země. Že na světě aktuálně není lepších hokejistů, poznal na vlastní kůži na Světovém poháru v Torontu i elitní český výběr, který prohrál 0:6. A v Mnichově se to zase snažila dokázat jedna z největších hudebních hvězd současné populární scény.  Zpěvák Justin Bieber si v rámci svého turné odskočil zahrát s tamním klubem EHC a ostudu rozhodně neudělal!

Již několikrát byl mladý zpěvák s nálepkou rebela viděn ve společnosti předních evropských klubů. Hostila jej Chelsea či Barcelona, se kterými si rodák z kanadského Londonu zakopal na tréninku.

VIDEO: Podívejte se na hokeové umění Justina Biebera

O tom, že brilantně ovládá puk s hokejkou, se už tolik nevědělo. Svojí vizáží by k hokejistům moc nezapadl. Naušnice má zavěšené v obou uších, značnou část těla potetovanou a ještě nedávno jeho hlavu zdobila dlouhá blonďatá hříva. Několikrát měl i problémy s užíváním drog a byl za to dokonce i ve vězení.

Když tedy 22letý mladík v Mnichově na ledu párkrát zamával čepelí a poslal puk do branky, nevěřili přihlížející fanoušci vlastním očím. Během modelového utkání, které skončilo 12:12, nastřílel mladý umělec hned čtyři branky.

Mladý zpěvák si prý přivezl vlastní hokejovou výstroj
Mladý zpěvák si prý přivezl vlastní hokejovou výstroj