Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dámy, máte po ptákách! Hvězdný fotbalista Ronaldo sbalil sexy miss

Autor: ps

Během léta si fenomenální fotbalista Cristiano Ronaldo (31) užíval na dovolené. Tu bruneta, tu blondýnka, nějaká líbačka a kdo ví, co ještě. Tohle ale podle všeho skončilo. Portugalec podle španělských médií randí s bývalou tuzemskou miss Desire Cordero (23)!

Jakmile se někde objeví, okamžitě to strhne lavinu pozornosti. V případě, že se po jeho boku objeví neznámá dívka, dychtivost po CR7 dosahuje maxima. Ovšem v případě této nové známosti si Ronaldo dává sakra záležet, aby ven neunikl ani ten nejmenší detail!

Podle španělského magazínu Corazon randí Cristiano s Desire asi měsíc. Jiskřit to mezi nimi začalo, když si navzájem »olajkovali« několik fotek na sociální síti, pak si vyměnili několik soukromých zpráv.

Cordero ví, že má co vystavovat.
Cordero ví, že má co vystavovat.

Přímé důkazy, že spolu tento vyžehlený páreček něco má, zatím nejsou, ale těch nepřímých je více než dost. Krásná plavovláska se přestěhovala do Madridu, kde bydlí se svými dvěma kamarádkami. A svědci už ji několikrát viděli u brány VIP usedlosti La Finca, kde žije ikona Realu!

Cílevědomá modelka rozhodně ví, jaké je to mít v posteli fotbalistu. Dříve randila s celkem neznámým Enzem Renellou, který hostuje ze španělského Valladolidu v americkém klubu FC Miami. Tím, že by klofla Ronalda, by se ve sportovním žebříčku posunula na samotný vrchol!

Že je zamilovaná, je zřejmé. Na Instagramu se chlubí romantickými přáníčky a dárečky. Ale… Jsou opravdu od Ronalda?