Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na Floridě si ani nevybalil, rovnou skočil do bazénu: Jágr už se cachtá!

Autor: mik

Mohl se schovávat před deštěm na Kladně nebo v českém dresu kousat porážky na Světovém poháru. Nejslavnější český hokejista Jaromír Jágr (44) na to ale vyzrál. Svaly i kosti už si prohřívá v bazénku na Floridě.

Dobře ví, že mu za pár týdnů začne hektický kolotoč NHL, a tak si ještě užívá. A rozhodně neztrácí čas. Zatímco ještě v neděli dopoledne »bloumal« pod zamračeným nebem na Letišti Václava Havla, jen o den později čeřil v Miami vodu průzračného bazénku luxusního hotelového komplexu, kde s přítelkyní Veronikou žije. Ani si po nekonečném letu z Evropy nevybalil!

Tahle dvojka se povedla. Jaromír Jágr a jeho přítelkyně Veronika.
Tahle dvojka se povedla. Jaromír Jágr a jeho přítelkyně Veronika.

„Jarda už šel támhle k bazénu, a já se ještě nehnula od práce. A kufry taky ještě stojí zabalené v předsíni,“ práskla totiž Verča, že Jarda ji nechal »koupat« v povinnostech, zatímco hvězda Floridy se dole cachtala v chladivé vodě.

A v bazénku nerelaxoval sám! »Na pomoc« mu totiž připlula i tuze přítulná a nebojácná kachnička. Dokonce tak moc, že na českého plejera vyrazila dohlédnout i jeho drobná blondýnka. „Přišla jsem to zkontrolovat,“ připsala finalistka České Miss 2012 k momentce na Instagramu, kde jí »Jarynek« připlaval až k nohám. Tak snad mu tahle pohoda vydrží i na ledě domácího BB&T Center, kde 13. října odstartuje svou 23. zámořskou sezonu.