Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Serena naostro! Obří poprsí se jí v Miláně dmulo ven z blůzy

Autor: ps

Sama navrhuje kolekce, tak se vydala do módní kolébky v Miláně nabrat nějakou inspiraci. Sedla si do první řady prestižní módní show, stihla dokonce povečeřet s tenisovým kolegou Novakem Djokovičem a jeho manželkou Jelenou. Ale pozor, Serena Williams (34) se v Itálii promenádovala naostro!

Jen co se americká tenisová superstar zjevila v Miláně, ihned vzbudila obrovskou pozornost. Nejen svojí přítomností, především svým provokativním zjevem. Po historických ulicích italského města chodila nahoře bez. Na hotelu odložila podprsenku, oblékla si tmavou bundu, kterou si rozepnula a… Její obří poprsí se dralo ven! Serena bez problémů všechno uhlídala.

Bez servítek se v tomto vyprseném úboru vypravila po boku hlavní editorky magazínu Vouge Anny Wintour na prestižní módní přehlídku designéra Giorgia Armaniho. Po jejich příchodu fotoaparáty cvakaly v mnohem intenzivnějším tempu, než při samotné fashion show.

Serena byla během pár dní strávených v Itálii na roztrhání. Kromě sledování čerstvě navržených oblečků a nejkrásnějších TOP modelek světa stihla bývalá světová jednička také charitativní akci Djokoviče.

Na galavečer se vyfikla daleko elegantněji. Ohromila úsměvem v černé róbě, rozdávala dobrou náladu a byla hrdá na to, že se může takového eventu zúčastnit. Vzala si ho na starost Novakova manželka Jelena a stál to za to!

Serena se v Miláně slušně vyprsila.
Serena se v Miláně slušně vyprsila.