Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kajakář Josef Dostál s láskou v Paříži: Únos přítelkyně

Autor: zal

Řekl jí jen to, že je čeká cesta letadlem. Kam to bude, si nechal medailista z Ria Josef Dostál (23) jako překvapení. A tak jeho Diana zjistila až na letišti, že ji unáší do Paříže.

Přiznává, že ho baví svou přítelkyni škádlit a napínat. „Pořád to zkoušela: Hele, kam jedeme? Tak mi to už řekni!“ smál se stříbrný a bronzový vodák z olympiády. Na Ruzyni se to zúžilo už jen na Varšavu, Lyon a Paříž. A právě do metropole nad Seinou nakonec odletěli.

„Bylo tam krásně. Prošli jsme se po těch nejprofláknutějších památkách a nachodili asi patnáct kilometrů denně,“ vypráví sympaťák Pepa a dodává, že výstup na Eiffelovku vynechali. „Když jste na ní, tak vám chybí ta hlavní ikona Paříže,“ vysvětluje.

Beachvolejbalistka Diana byla z třídenního výletu nadšená. „Je to romanťárna,“ psala od baziliky Sacré-Cœur. A už se těší na další cestování. „Ve středu letíme na devět dní na Kanáry. Ale to už jsme organizovali spolu. A poslední dovolená bude koncem října, kdy pojedeme zase na čumendu do New Yorku,“ těší se nejúspěšnější olympionik z Ria Dostál.

Louvre byl pro Josefa s Dianou jasnou volbou.
Louvre byl pro Josefa s Dianou jasnou volbou.

Olympijský medailista Dostál ukázal ségry a zahráli si beachvolejbal
Video se připravuje ...