Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z Navrátilové je pyšný rodič: Doma jí roste krásná modelka!

Autor: top

Říká o sobě, že je přísný rodič. Ale teď musí být Martina Navrátilová (59) pyšná. Jedna ze dvou dcer její manželky Julie Lemigové (44), které společně vychovávají, odstartovala kariéru modelky!

O Victorii (15) a Emmu (10), které má Julia z předchozího manželství, se Navrátilová stará, jako by byly její vlastní. Všichni čtyři žijí společně v domku v Miami na Floridě a fungují jako normální rodina.

„Ještě máme čtyři psy, tři kočky a čtyři papoušky,“ prozradila legendární tenistka minulý týden v rozhovoru pro internetovou verzi magazínu Sports Illustrated. „Nikdy jsem neměla možnost mít vlastní děti. Ale teď se cítím jako rodič. Mít dvě dcery je docela dřina, ale zároveň je to úžasná zábava,“ svěřila se Navrátilová už před čtyřmi lety.

Dcera manželky Navrátilové Victoria Lemig je na modeling
Dcera manželky Navrátilové Victoria Lemig je na modeling

Máma Julia si tehdy přála, aby holky hrály tenis. Martina si s nimi proto často pinkala na kurtu za barákem, jenže šampionky z nich podle všeho nebudou. „Nijak zvlášť si tuhle hru nezamilovaly. Aspoň je nemusím mučit,“ přiznala Navrátilová.

Jablko se ale přesto nezakutálelo daleko od stromu. Julia Lemigova se v roce 1990 jak známo stala poslední Miss Sovětského svazu. Nějaký čas se živila jako modelka a starší dcera Victoria, která je v pubertě a pomalu dospívá v ženu, se podle všeho pomamila!

Přihlásila se do vyhlášené modelingové agentury Next Model Management a před pár dny nafotila svůj první fotoset! „Jsem na svou holčičku tak pyšná,“ komentovala fotky na Instagramu máma Julia.

Zmíněná agentura má pobočky po celém světě (například v New Yorku, Paříži, Miláně) a její tváře se objevují na obálkách prestižních časopisů i na přehlídkách luxusních oděvních značek. Kam to Victoria dotáhne?