Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šok pro amerického obra. Fotbalista dostal místo křidélka kuřecí hlavu

Autor: med

Na tuhle vyhlášenou pochoutku si americký fotbalista Jared Cook nechá zřejmě na nějaký čas zajít chuť. Devětadvacetiletý obr, který měří téměř dva metry a váží přes 110 kilo, si chtěl pochutnat na vyhlášených smažených křidélkách, které patří k oblíbeným položkám několika fast foodů. Jenže hvězda Green Bay Packers tvrdě narazila. Poté, co snědl první, jej rychle přešla chuť. Místo křídla se mu na talíři objevila kuřecí hlava.

Americký obra „napráskal“ celou historku na svém Twitteru, kam přidal šokující obrázek usmažené hlavy se zobákem a přidal komentář. „Jak je tohle možné? Jak?“ nechápal. „Chtěl jsem dát na stranu kost z prvního křidélka, když v tom jsem zahlédl kuřecí hlavu. Okamžitě jsem všechno jídlo vyplivl,“ popsal svůj moment hrůzy.

Společnost Buffalo Wild Wings, ve které se nepříjemný incident stal, se hvězdě NFL okamžitě omluvila, avšak dost bizarním způsobem. „Omlouvám se, tohle se běžné nestává. Aspoň to svědčí o tom, že to jídlo bylo opravdu čerstvé,“ popsal vyjádření společnosti Cook.

Jeho manželka, která je vegetariánka, mu prý už nějaký ten pátek říká, aby se k ní přidal. Po drsném zážitku Cook uznává, že její přesvědčování, nebude zas tak špatný nápad.