Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

S kým teď randí hvězdný Ronaldo? Podívejte se, které modelky už vystřídal

Autor: Ivana Jakoubková
  • S kým randí Ronaldo?

    Když je chlap pohledný, na fotbalovém hřišti hodně dobrý, a navíc nechutně bohatý, rozumí se samo sebou, že bude randit s těmi nejvíc sexy ženami na světě. To je případ fotbalisty Cristiana Ronalda (31). Od té doby, co mu před půldruhým rokem ztroskotal pětiletý vztah s ruskou modelkou Irinou Šajkovou, je jako utržený z řetězu a krásné dívky kolem něj defilují v rychlém sledu. Kdyby byla pravda všechno, co se říká, musel by mít každý týden jinou. Poslední zaručenou zprávou je, že randí s italskou modelkou Cristinou Buccinovou. 

  • Cristina Buccinová

    Cristina BuccinováFoto Instagram.com/@cribuccino

    Podle italských médií je hotová věc, že Ronaldo prožívá románek s italskou modelkou Cristinou Buccinovou, s níž byl zastižen v létě na Ibize. Sama Buccinová románek s Ronaldem potvrdila magazínu Chi. „Přijela jsem na Ibizu a Cristiano Ronaldo tam byl taky. Potkali jsme se, naše oči se setkaly, všimli jsme si jeden druhého. Pak mě pozval na večeři. Musím říct, že Cristiano Ronaldo je úžasný chlap. Velkorysý a pravý gentleman, který umí nadchnout ženu,“ líčila Buccinová, která má na sociálních sítích téměř milion followerů. Každý, kdo si myslí, že to mezi nimi byl jen flirt, se plete, píše Chi. „Jejich vztah pokračuje. Zatím je všechno tajné, ale odhalení přijde,“ slibuje.

  • Desiré Corderová

    Desiré CorderováFoto Instagram.com/@desirecordero

    Dívek, které měly být zaručeně milenkami hvězdného fotbalisty, jsou ovšem celé zástupy. S Desiré Cordeirovou se Ronaldo objevil na titulní straně časopisu Corazón. Španělská Miss z roku 2014 se s Ronaldem seznámila na Instagramu, kde si navzájem lajkovali fotky. První krok prý udělal Ronaldo a napsal jí soukromou zprávu. Teď se dvaadvacetiletá Desiré prý kvůli němu už přestěhovala ze Sevilly do Madridu.

  • Cassandra Davisová

    Cassandra DavisováFoto Instagram.com/@casidavis

    Novou ženou v životě Cristiana Ronalda má být také fitness modelka Cassandra Davisová. Potkali se prý letos v létě v nočním klubu, pak spolu strávili víkend v Miami. Podle fotek, které paparazzi získali u bazénu, se k sobě celkem měli. Cassandra má na Instagramu přes půl milionu fanoušků, a to zejména díky skvěle vytvarovanému pozadí.

  • Paula Suárezová

    Paula SuarézováFoto Instagram.com/@paulasuarezg

    Začátkem léta oblétly sociální sítě snímky Ronalda na jachtě s tajemnou okouzlující brunetkou, v níž média odhalila kolumbijskou modelku a herečku Paulu Suárezovou. Ronaldo s ní strávil krátkou dovolenou před EURO. I s touto kráskou se fotbalista potkal v nočním klubu. Bylo to na Ibize. Následovalo pozvání na párty na loď, podle tajného zdroje to však byla záležitost na jednu noc. Fanoušci, kterých má Paula jen na Instragramu 350 tisíc, se jí na Ronalda ptali, ale neodpověděla. Ovšem k fotce, kterou zveřejnila, jeden z nich napsal: „Tahle moje kamarádka je Ronaldova nová holka. Taky je nadšená fanynka Realu Madrid.“

  • Elisa de Panicisová

    Elisa de PanicisováFoto Instagram.com/@elisadepanicis

    Na Ibize Ronaldo zjevně nezahálel. Potkal tam také italskou modelku a hvězdu reality show Elisu de Panicisovou, seznámili je společní kamarádi. Elisa se samozřejmě nezdráhala potvrdit italským médiím, že románek vesele pokračuje. Když se jí ptali, zda je to láska, řekla: jak by mohla nebýt? 

  • Daniella Graceová

    Daniella GraceováFoto Instagram.com/@daniellagrace

    Americká modelka Daniella Graceová byla pasována na Ronaldovu milenku v květnu a postarala se o to tentokrát portugalská média. Hlavní indicií se ukázala být skutečnost, že bývalá přítelkyně hvězdy NBA Blaka Griffina byla viděna na stadionu Realu Madrid a že se na Instagramu pochlubila, že v poslední době navštívila Portugalsko. Webové stránky Arbresh ovšem tvrdily, že se dvojice setkává pravidelně na různých místech v různých zemích, protože chce mít klid.

  • Alejandra Manriquezová

    Alejandra ManriquezováFoto Instagram.com/@babywingz

    Na jaře prý Cristiana Ronalda okouzlila mexická pilotka Alejandra Manriquezová, a to i přesto, že je fanynkou konkurenční Barcelony. Poprask vyvolaly dvě fotky s hvězdou Realu, které Alejandra zveřejnila na sociálních sítích. Na jedné Ronalda objímá, ale popisek je víc než opatrný. „Měla jsem štěstí, letěl se mnou CR7, jeden z nejlepších fotbalistů na světě,“ napsala a přidala srdíčko. Druhá fotka má intimnější charakter a nese popisek: „Večeře s Chrisem.“

  • Lucía Villalonová

    Lucía VillalonováFoto Instagram.com/@lucia_villalon

    Krátce po rozchodu se Šajkovou se povídalo, že se Ronaldo sblížil s televizní reportérkou Lucíou Villalonovou (28). Slavili spolu v letadle, když si vezl domů svůj třetí Zlatý míč. Jak se ale později ukázalo, Lucía sice randí s fotbalistou, není jím ale Cristiano Ronaldo, nýbrž Javier Hernández.

  • Alessia Tedeschiová

    Alessia TedeschiováFoto Instagram.com/@alessiatedeschi

    Na jaře 2015 se v souvislosti s Ronaldem mluvilo o Alessii Tedeschiové. Italská modelka a herečka vážila cestu na stadion Santiaga Bernabeua na zápas Ligy mistrů mezi Realem a Juventusem. Podle italských médií pro ni Ronaldo poslal svůj tryskáč, aby ho viděla hrát a aby pak spolu mohli strávit romantickou noc. Tedeschiová předtím chodila se synem bývalého italského premiéra Silvia Berlusconiho Luigim.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###