Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dceru sprinterské hvězdy (†15) zastřelili v restauraci. Šílené, pláče zdrcený Gay

Autor: ija

Vycházející atletická hvězda Trinity Gayová, patnáctiletá dcera hvězdného sprintera Tysona Gaye tragicky zemřela. Zastřelili ji v neděli ráno v restauraci Cook Out v Lexingtonu v americkém státě Kentucky.

Trinity Gayovou převezla záchranka do nemocnice, ale lékaři ji zachránit nemohli. Střelné rány, které mířily do krku, byly příliš devastující. Ke střelbě došlo kolem čtvrté hodiny ranní, smrt nadějné atletky potvrdil koroner před pátou.

Tohle je šílené, jsem totálně zmatený. Minulý týden tady byla na podzimní prázdniny. Nemám ponětí, co se mohlo stát,“ reagoval šokovaný Tyson Gay, kterého americká média zastihla na letišti před cestou do Lexingtonu.

Policie byla přivolána k restauraci kvůli střelbě před čtvrtou hodinou ranní.  Podle zpráv z Twitteru se střílelo mezi dvěma auty, podle místních zdrojů šlo o sporťák tmavé barvy a šedivý vůz Dodge Charger.

Trinity, která stejně jako její otec běhala stovku a dvoustovku a měla před sebou slibnou budoucnost, nebyla ani v jednom z obou vozů a zřejmě se stala náhodnou obětí zločinu. Pravděpodobně byla v nesprávný čas na nesprávném místě.