Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Můj miláček! Modrá kráska Plíšková se chlubila šaty i Hrdličkou

Autor: bko

My baby. Můj miláček. Tenistka Karolína Plíšková si v Singapuru užívá nejen péče pořadatelů Turnaje mistryň, do kterého vstoupí v pondělí, ale i přítomnosti svého přítele Michala Hrdličky. S ním si zapózovala i v dlouhé modré róbě, kterou jí na slavnostní banket nejlepších osmi tenistek světa nachystala návrhářka Beáta Rajská.

"Řekla jsem, že chci dlouhé, a ona vždy něco vymyslí," vykládala Karolína Plíšková , která v šatech návrhářky Beáty Rajské strávila dlouhých šest hodin na pátečním losování a následném banketu.

"Pohodlné byly, ale nejsem na to zvyklá. Pořád jsme kousek pochodovaly a fotka, kousek a fotka, pak na pódium a zpět. Bylo to náročné," popsala. Večer si pak ještě vychutnala snímek s přítelem Michalem Hrdličkou .

Michal Hrdlička si dal fotku s přítelkyní Karolínou Plíškovou na Instagram
Michal Hrdlička si dal fotku s přítelkyní Karolínou Plíškovou na Instagram

Od nejbližších slyšela, jak moc jí to slušelo, a stejné reakce zaznamenala i od fanoušků. "Nedostala jsem špatnou, že bych vypadala hrozně," smála se Plíšková.

Česká tenistka, která se na Turnaj mistryň dostala poprvé v životě, se v Bílé skupině utká s polskou obhájkyní titulu Agnieszkou Radwaňskou a Garbiňe Muguruzaovou ze Španělska. Třetí soupeřkou pravděpodobně bude Ruska Světlana Kuzněcovová.