Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Travolta Vízek vsadil na postel, ale ve StarDance skončil. A jásal!

Autor: ija

Ladislav Vízek skončil v soutěži StarDance, přestože mu přímo u tanečního parketu fandili bývalí fotbalisté Vladimír Šmicer, Ivan Hašek a Horst Siegl. Nepomohlo ani to, že podle svých slov vsadil na postel. 

Ladislav Vízek s partnerkou Evou Krejčířovou zatančil ve třetím večeru soutěže StarDance rumbu na píseň Jany Kratochvílové V stínu kapradiny. „Pořád mi volají kamarádi a já jim říkám, kluci, to jsem ale magor, v jedenašedesáti si tady rumbuju, co?“ komentoval své účinkování v soutěži Vízek.

„I na parketu aplikuje pressing. Jestli to tak bude dělat i dál, v základní sestavě nám vydrží,“ prorokoval moderátor Marek Eben . Jenže nevydržel...

Vízek se ovšem znovu snažil. „Vsadil jsem všechno na jednu kartu, a sice na postel. Popravdě, vymáčkl jsem ze sebe úplně všechno,“ přiblížil svou taneční strategii Vízek, jehož tanec začínal a končil hraným spánkem na pohovce.

Ladislav Vízek a Eva Krejčířová ve StarDance
Ladislav Vízek a Eva Krejčířová ve StarDance

„Láďo, ten spánek ti svědčil,“ ocenil porotce Zdeněk Chlopčík. „Tam jsi vypadal úžasně přirozeně, tak, jak chlap má vypadat,“ dodal. Vízkovo taneční umění ho už tak nenadchlo. „Ty boky mi vadily, nebylo to ono. Spousta kroků byla mimo rytmus,“ kritizoval.

Další porotce Jan Révaj připomněl, že Vízek měl v publiku řadu spřízněných duší a hvězdných hostů. „ Ivan Hašek i Horst Siegl se nestačili divit. Říkali: To není možný, jak hejbá těma bokama,“ prozradil Révaj.

Vízek o účinkování ve StarDance: Tančící bizon, co váží 105 kilo
Video se připravuje ...

„Láda se mi vždycky do telefonu hlásil jako Vízek. A teď se hlásí jako Travolta ,“ postěžoval si v legraci Hašek. „On tím hrozně žije. Trénuje strašně poctivě, to je pro mě něco výjimečného, to jsem u něj neznal,“ zavtipkoval i Vízkův zeť Vladimír Šmicer .

„Travolta“ Vízek to ale tentokrát prohrál u poroty, která mu přidělila známky 5, 4, 4 a 4, i u diváků. Po vyřazení ale netruchlil. „Už vám tu někdo poraženej jásal?“ ptal se moderátorů. „Jsem rád, že se vrátím do svého světa. Tohle není pažit, to je parket, a tam nemůžu mít kopačky,“ řekl Vízek. „Čekal jsem to. Právě proto jsem pozval své nejlepší kamarády, aby byli svědky mé defenestrace,“ naznačil, že plánuje velké oslavy.

Vízek maká na Stardance: Jsem nejstarší a nejtlustší, musíme dojít daleko!
Video se připravuje ...