Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

SEX jako odměna za vítězství? Hamilton laškoval s rajcovní Vonnovou

Autor: pv

Jedny fanoušky zklamala a jiné potěšila. Nejlepší sjezdařka historie Lindsey Vonnová vynechala o víkendu první závod sezony v rakouském Söldenu, protože v Americe propaguje svou novou knihu. V Texasu se jela Velká cena formule 1 a na této události nemohla blonďatá diva chybět. Přijela totiž podpořit svého přítele.

Byla největší ozdobou na okruhu. V modrých kalhotách a hlavně miniaturním topu, který připomínal spíše jen podprsenku, chodila kolem týmových boxů. Pokaždé skončila v garáži stáje Mercedes, kde byla VIP hostem. Vonnová je totiž velkou kamarádkou britského pilota Lewise Hamiltona . Společně už řádili během lyžování a snowboardování na horách nebo je nachytali fotografové na různých večírcích.

Po závodě v Austinu, který vyhrál právě Hamilton a má stále šanci obhájit titul, slavila Lindsey společně s pilotem i jeho týmem. Šampaňské teklo proudem a možná to pokračovalo i mimo závodní okruh. „Lewisovi samozřejmě držím palce. To je důvod, proč jsem tady. Navíc od sebe i kousek bydlíme a jsme sousedi,“ prozradila sjezdařská královna a bývalá partnerka Tigera Woodse .

Jestli ale po závodě nebyla pozvána domů k Hamiltonovi na skleničku, už neřekla. Stále se oba dokola zaklínají tím, že jsou pouze přátelé. Navzájem se jako pouzí kamarádi podporují až příliš. Což je velmi podezřelé.

Vonnová nešla v tomto outfitu přehlédnout
Vonnová nešla v tomto outfitu přehlédnout

Více z VIP Sportu ZDE>>>