Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hvězdy fandily F1: Lyžařská kráska, Venus, herec Butler i slavný kuchař

Autor: ija

Lyžařka Lindsey Vonnová, tenistka Venus Williamsová hvězdný kuchař Gordon Ramsey a mnohé další celebrity nemohly o víkendu chybět v Austinu, kde se jela Velká cena USA formule 1. Lewis Hamilton tam urval 50. vítězství své kariéry v F1 a triumf mohl slavit s hvězdami. Hollywoodský herec Gerard Butler dělal na pódiu rozhovory s trojicí nejlepších a jako zatím poslednímu se mu dostalo pochybné cti okusit nechutnou „botičku“ Daniela Ricciarda. 

Trojnásobný mistr světa F1 Lewis Hamilton vyhrál naposledy v červenci, a tak není divu, že si triumf v Texasu náležitě užíval. Navíc když oslavil jubilejní 50. vítězství v F1 a uživil tak naději na obhajobu titulu. V cíli měl hvězdné gratulanty: lyžařku Lindsey Vonn, která se v boxech producírovala v oděvu dosti úsporném na spotřebu materiálu, tenistku Venus Williamsovou , herečku Noomi Rapaceovou a také britského hvězdného kuchaře Gordona Ramseyho.

Celebritami se to v Austinu, který závod seriálu mistrovství světa F1 hostil, jen hemžilo. Nenechali si ho ujít ani pilot NASCAR Jeff Gordon nebo hollywoodský herec Gerard Butler, král Leonidas z megafirmu 300: Bitva u Thermopyl. A byl to právě on, kdo se stal další obětí „botičky“ Daniela Ricciarda. Australský pilot Red Bullu, který už letos jeden závod ovládl a párkrát stál na stupních, má svérázný způsob oslav – pije šampaňské z vlastní boty a štědře ho nabízí i ostatním.

Ani Butlera neušetřil. „Slyšel jsem, že Mr. Butler nepije alkohol, to respektuju. Ale myslím, že si z mojí boty dá alespoň trochu redbullu,“ smál se Australan. „Hele, redbull mám rád. Ale děláš si srandu, ne?  Nenávidím tě,“ kroutil se Butler, ale zvláštní nápoj zvládl. 

Vonnová nešla v tomto outfitu přehlédnout
Vonnová nešla v tomto outfitu přehlédnout