Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sladká odměna v OKTAGONU! Vítězům uvaří Langmannová, do klece půjde Novák

Autor: iSport.cz

V reality show OKTAGON vedou Slováci nad Čechy už 2:0. I v dnešním dílu dojde na tradiční výzvu obou týmů. Tentokrát poměří Češi a Slováci své umění v dovednosti zvané paddleboard, neboli pádlování ve stoje na surfu. Při samotném závodění bude k vidění mnoho zábavných situací, komických pádů a velkého hecování. Jak by také ne, když vítězný tým se dočká opravdu sladké odměny. Za odměnu jim uvaří Renata Langmannová, česká modelka a ambasadorka projektu Teribear.

„S účastníky jsem měla možnost strávit nějakou dobu, mluvila jsem s nimi a přišlo mi, že to mají všichni v hlavě srovnané. Ví, proč tady jsou a čeho chtějí dokázat. Držím jim pěsti, ať z toho vytáhnou maximum a ukáží českým i slovenským divákům co je to MMA,“ říká Renata Langmannová , která samotná je velkou fanynkou bojových sportů a mezi její největší oblíbence patří Conor McGregor, legenda MMA a šampion v organizaci UFC.

Podívejte se na 3. díl jedinečné reality show Oktagon! Nechte se vtáhnout do světa MMA
Video se připravuje ...

A jak bude již zmiňovaná sladká odměna vypadat? „Nechte se překvapit. Doufám, že to klukům bude z mých rukou chutnat,“ dodává s úsměvem na tváři modelka Renata Langmannová.

A kdo uspěje tentokrát? Česko, nebo Slovensko? Můžeme prozradit, že hrdinou pondělního dílu se stane Petr Novák, profesionální hasič z Lokte. Podaří se mu zařídit konečně první vítězství pro českou stranu? To uvidíme v pondělí od 21 hodin exkluzivně na stanici O2 TV Sport.

Modelka Renata Langmannová navštívila soutěžící v reality show Oktagon
Modelka Renata Langmannová navštívila soutěžící v reality show Oktagon