Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Už do toho praštil i Phelps! Svatbu měli letos Ovečkin, Soukalová a Kiki + Maki

Autor: ija
  • Svatba plavce Michaela Phelpse s Nicole Johnsonovou.

    Legendární plavec Michael Phelps, majitel 23 zlatých olympijských medailí, se oženil. S velkou pompou si na pláži v Mexiku vzal matku svého syna Boomera Nicole, opulentní svatbu uspořádali pro rodinu a přátele. Při tom vyšlo najevo, že se ve skutečnosti vzali už v červnu v Arizoně, ale sňatek se jim podařilo celé čtyři měsíce úspěšně tajit. Ale teď už si novomanželka konečně mohla změnit jméno z Johnsonové na Phelpsovou. Nebyla to zdaleka první, a možná ani poslední sportovní svatba tohoto roku.  Podívejte se na jejich přehled.

  • Markéta Sluková a Simon Nausch

    Volejbalistka Markéta Sluková si po sedmi letech vzala trenéra Siomona NauscheFoto instagram.com/artefactimageco

    Září, po olympiádě… Ideální datum pro svatbu. Česká beachvolejbalová kráska Markéta Sluková (28)se vdala za svého trenéra Simona Nausche (38). „Rekla jsem ANO muži svého života,“ svěřila Sluková fanouškům na sociálních sítích a přidala i pár fotek ze svatebního dne. Obřad se odehrál v Jasperu ve Spojených státech, v jogínském centru, kam tým jezdívá. „Jsem tak šťastná, že jsem si mohla vzít úžasného muže a být v tomto speciálním a nezapomenutelném momentu se svými nejbližšími,“ napsala Markéta, z níž je teď paní Nauschová. Na svatbě samozřejmě nechyběla ani její nová partnerka Barbora Hermannová.

  • Kristýna Kolocová a Martin Hoidar

    Svatba beachvolejbalistky Kristýny Kolocové a Martina Hoidara.Foto Facebook

    Kristýna Kolocová (28) se vdala jen týden po své bývalé parťačce z oblíbeného dua Maki a Kiki Markétě Slukové. A ženich Martin Hoidar během veselky stihl zachránit život jednomu ze svatebních hostů, který zkolaboval. „Tak nějak jsem vždycky věřila, že si jednou vezmu kluka svých snů. A v pondělí se mi to splnilo. Nemohla jsem najít lepšího,“ svěřila se Kiki svým fanouškům na sociálních sítích. „Že se ale v závěru večera přemění v hrdinu, který spolu s našimi nejlepšími kamarády dokáže jednomu z rodinných přátel zachránit život, to jsem opravdu nečekala,“ dodala pyšně.

     

  • Gabriela Soukalová a Petr Koukal

    Novomanželé Koukalovi se radostnou zprávou pochlubili na facebookuFoto Facebook.com

    Česká sportovní svatba roku! Tento primát nemůže patřit nikomu jinému než krásné biatlonistce Gabriele Soukalové (27) a badmintonistovi Petru Koukalovi (30). Svatbu měli tajnou a odvážně pro ni zvolili velmi netradiční, mýty opředené datum: v květnu, a ještě k tomu třináctého! „Termín jsme vybrali tak, aby vyhovoval našim sportovním kalendářům a nezalekli jsme se ani pověr,“ vysvětlili novomanželé, kteří se brali po ani ne dvouleté známosti v gotickém chrámu v Panenském Týnci. A všechny překvapili šlechetným gestem. Nechtěli žádné dary, svatebčany pouze požádali, aby přispěli do sbírky na vážně zraněného chlapečka (4), který při auto nehodě přišel o tatínka.

  • Kimi Räikkönen a Minttu Virtanenová

    Svatba pilota F1 Kimiho Räikkönena s modelkou Minttu Virtanenovou.Foto Facebook

    Loni přivedli na svět syna Robina, letos zpečetili svůj vztah svatbou. Pilot F1 Kimi Räikkönen (37) si vzal bývalou letušku a fitness modelku Minttu Virtanenovou začátkem srpna, během letní pauzy v F1. Jako správný člen týmu Ferrari se Kimi ženil v Itálii, vybral si Toskánsko. Obřad se konal v cisterciáckém klášteře a nechyběl na něm šéf italské stáje Maurizio Arrivabene.

  • Valtteri Bottas a Emilia Pikkarainenová

    Svatba pilota F1 Valtteriho Bottase s plavkyní Emilií PikkarainenovouFoto Facebook

    Räikkönenův krajan Valtteri Bottas (27) nemohl letní přestávku ke svatbě využít. Kryla se totiž s konáním olympijských her v Riu a vyvolená pilota Williamsu Emilia Pikkarainenová(24) tam startovala v plaveckých soutěžích. Valtteri jí tam byl fandit a svatbu stihl v září mezi závody v Monze a Singapuru. V helsinském chrámu nechyběli další finští piloti Heikki Kovalainen a Mika Häkkinen.

  • Ana Ivanovičová a Bastien Schweinsteiger

    A je to, Bastian a Ana si řekli ANO.Foto Twitter

    Romantické Benátky si k červencovému svatebnímu obřadu vybrali srbská tenistka Ana Ivanovičová (28) a fotbalový mistr světa Bastien Schweinsteiger (32) Na úřad samozřejmě připluli lodí, církevní obřad a velkolepá hostina v Bělehradě na sebe nenechaly dlouho čekat. Hvězdný sportovní pár měl mít veselku už o měsíc dřív, termín však spadal do doby krátce před začátkem EURO, protože Schweini původně s nominací kvůli zranění nepočítal. A když se dal dohromady, zasáhl prý trenér Joachim Löw a svatbu krátce před turnajem mu zakázal.

  • Dominika Cibulková a Michal Navara

    Svatba tenistky Dominiky Cibulkové s Michalem Navarou.Foto Instagram

    Slovenská tenistka Dominika Cibulková (27) si s partnerem Michalem Navarou (31) dopřáli v červenci velkolepou svatbu s opulentní hostinou na zámku. Nevěsta měla na sobě šaty za půl milionu korun s pětimetrovou vlečkou. Ženich se rozplakal přímo před oltářem, když viděl svou milovanou, jak k němu kráčí. Dominika pak vtipkovala, že slz čekala daleko víc, protože její Mišo je prý citlivá povaha. O tom se ostatně přesvědčily miliony televizních diváků v přímém přenosu v neděli chvíli poté, co Dominika Cibulková senzačně vyhrála letošní Turnaj mistryň. Michal Navara slzy neschovával.

  • Alexandr Ovečkin a Nasťa Šubská

    Hokejista Alex Ovečkin se tajně oženil s Anastasií ŠubskouFoto Instagram

    Alex Ovečkin (31) se oženil v srpnu, před začátkem nové sezony NHL. S modelkou Anastasií Šubskou (22), dcerou ruské herečky a režisérky Věry Glagolevové a významného podnikatele, se zná už osm let. Šestinásobný nejlepší střelec NHL a jeho vyvolená oznámili sňatek na Instagramu, kam pověsili snímek se rukou se snubními prsteny a vzkazem: Tohle je štěstí.

  • Matilda Rapaportová a Mattias Hargin

    Svatba lyžařů Mattiase Hargina a Matildy RapaportovéFoto Instagram

    Tahle svatba má příchuť tragédie. Elitní světová freeride lyžařka Matilda Rapaportová (30) se v dubnu vdala za krajana, známého švédského slalomáře Mattiase Hargina (30) za přítomnosti rodiny a nejbližších přátel. Lyže na jejich svatbě nemohly chybět, součástí radovánek byl paralelní slalom. Štěstí sympatického páru ale trvalo jen tři měsíce. Matilda v létě zahynula, při natáčení filmu v Chile ji zavalila lavina a lékaři ji už nedokázali zachránit. Mattias Hargin hned po neštěstí přiletěl do Jižní Ameriky a byl se svou ženou v posledních chvílích jejího života.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###