Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rozchod s Vonnovou je zapomenutý: Golfista Woods si nabrnkl jinou blondýnu!

Autor: ps

Nejdříve prasklo jeho užívání si s prostitutkami, pak se dal dohromady s americkou lyžařskou ikonou Lindsey Vonnovou a byl z toho obrovský boom! Teď si prý golfista Tiger Woods (40) v tichosti nabrnkl jinou blondýnku – neznámou stylistku z Floridy Kristin Smith (32).

Chtělo by se říct: „Jak Tiger vidí blondýnku, neudrží se.“ Vzhledem k jeho minulým i současným vztahům vlastně ani jinému vzhledu žen neholduje. Bývalá manželka modelka Elin Nordegren, lyžařka Lindsey Vonnová a teď stylistka Kristin Smith. Všechny měly »zlatou hřívu«!

Pokud si myslíte, že je tohle jenom fáma, pak se mýlíte. Zprávu, že Kristin chodí s  Woodsem , práskla sama její sestřenice. Víc toho ale neprozradila, takže se neví, jak dlouho tenhle překvapivý románek trvá.

Každopádně blonďatá Američanka, která vlastní stylingovou firmu, už není žádná neřízená střela. Dávno se vybouřila a stala se matkou. Synka Baeho má s americkým fotbalistou Geraldem Sensabaughem, s nímž ale dlouho nevydržela. Dá se říci, že jen co se vzali, hned se rozvedli.

Pro Tigera by tedy mohla být tou pravou. Umí se postarat o sebe, o děti a jistě i o golfovou legendu. Ta je teď v jednom kole a v prosinci hlásí po více než roce návrat na greeny. A turnaj Hero World Challenge na Bahamách není tak daleko od Floridy. Uvidíme tam jeho novou lásku?

Jak dlouho to Kristin s Woodsem vydrží?
Jak dlouho to Kristin s Woodsem vydrží?