Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Život podle fotbalisty Limberského: Hodinky s diamanty, mobil za cenu auta!

Autor: top

O čem ten chlapík asi snívá? O gólu do sítě Barcelony? Nejspíš. Ten si totiž David Limberský (33) jen tak nekoupí. Na rozdíl od (skoro) všeho ostatního...

Můžete ho mít rádi, můžete ho nenávidět. Ale na jednom se jeho přívrženci i odpůrci shodnou. Plzeňský obránce umí vybočovat z davu. Na hřišti, kde pořád patří k nejlepším bekům v Česku, i mimo něj.

Poslední dobou dráždí masy na sociální síti Instagram. Svéráznými komentáři, ale hlavně fotkami ze soukromí. Zhruba na každé druhé naznačuje, za co že utrácí svou měsíční gáži půl milionu korun.

Limberského ranní pohoda.
Limberského ranní pohoda.

Na posledním snímku z výjezdu na mač Evropské ligy do Bukurešti spokojeně leží v hotelové posteli. Dámy jistě ocení namakaný biceps, který vykukuje zpod peřiny, ale ještě zajímavější jsou předměty, co jakoby mimoděk leží na nočním stolku.

Při podrobnějším zkoumání zjistíme, že když » Limba « klimbá, má po ruce svůj luxusní telefon značky Vertu v ceně slušného automobilu. A že si na noc sundává z ruky hodinky Hublot osázené diamanty za více než čtvrt milionu korun.

Zlatou platební kartu od rajfky už si dneska může pořídit každý, vyjde na 129 kaček měsíčně. Jen škoda, že David k číslu kreditky, které je vcelku rozpoznatelné, nepřidal i kontrolní kód ze zadní strany. Byl by to asi početný zástup lidí, kteří by se na jeho účet hezky rozšoupli...

LIMBERSKÉHO POKLADY
PŘEDMĚT CENA
Hodinky Hublot (typ Diamond Big Bang) cca 270 000 Kč
Zlatá platební karta 129 kč měsíčně
Telefon Vertu
(typ Vertu Signature Touch, PURE JET RED GOLD)
430 000 Kč