Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co ho to napadlo!? Messi ukázal drastické tetování, nohu má celou černou

Autor: ija

Lionel Messi (29) šokoval fanoušky, když se na tréninku argentinského nároďáku objevil se zbrusu novým, dost bizarním tetováním. Že si pětinásobný držitel Zlatého míče rád zdobí tělo inkoustem, to ví každý. Jenže jeho legendárni levačka teď dostala drastický zásah. Je až pod koleno celá černá! 

Z předchozího tetování, které Messi na levé noze nosil, zbyla jen desítka, tedy číslo jeho dresu, a viditelné jsou i jméno syna Thiaga a obrázek jeho malých rukou. Památka, kterou si Messi nechal vytetovat před čtyřmi lety, když jeho prvorozený přišel na svět.

Meč, fotbalový míč i květinové motivy jsou nenávratně pryč. Co Messiho vedlo k tak dramatické změně? Vždyť jeho noha teď vypadá jako s nazutou černou štulpnou. Sotva před čtyřmi týdny Messi vystavil na Instagramu snímek z klubové posilovny, kde je jeho levé lýtko ještě „v pořádku“. A čeká Messiho hojně potetované tělo kompletní redesign? Možná dojde i na ruce i ramena…

Na odpovědi si zřejmě budeme muset počkat. Legenda Barcelony má teď tak trochu jiné starosti. Argentinský tým čeká kvalifikační zápas o postup na mistrovství světa proti jihoamerickému arcirivalovi Brazílii a Messi se v něm potká mimo jiné s barcelonským spoluhráčem Neymarem .  

Co říkáte na Messiho nové tetování?
Co říkáte na Messiho nové tetování?

Top góly 11. kola La Ligy: Messiho placírka a rány z dálky
Video se připravuje ...