Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější žena, jakou kdy viděl! Tenistka Ivanovičová uhranula Trumpa

Autor: iSport.cz

Schweni, měj se na pozoru! Nově zvolený prezident USA Donald Trump (70) považuje srbskou tenisku Anu Ivanovičovou (29), manželku německého fotbalisty Bastiena Schweinsteigera, za „nejkrásnější ženu, jakou kdy viděl“. 

Miliardář Donald Trump, který byl ve středu zvolen 45. prezidentem Spojených států amerických, to řekl před třemi lety během schůzky s tehdejším srbským premiérem Ivicou Dačičem. Trump byl tehdy v Bělehradě diskutovat o možnostech obchodních investic v Srbsku.

„Patnáct minut nemluvil o ničem jiném než o Aně Ivanovičové. Jak je úžasná! Že je to nejkrásnější žena, jakou kdy viděl. Prostě nejnádhernější bytost na světě,“ prozradil Dačič, současný srbský ministr zahraničí.

Když se Dačiče ptali, čím to, že má Trump na Srbsko tak pozitivní názor, měl jasno: „Za to vděčíme Aně. On je fascinovaný její krásou.“ Teď, když byl Trump poněkud překvapivě zvolen nejmocnějším mužem světa, srbská média neváhala a tři roky starou záležitost připomněla.

Ivanovičová se s Trumpem v roce 2004 setkala a zapózovala si s ním pro společný snímek. Na sociálních sítích to pak komentovala slovy: Setkání se šéfem. 

Někdejší světová tenisová jednička je od léta vdaná za člena týmu německých mistrů světa, záložníka Manchesteru United Bastiena Schweinsteigera (32). Pompézní svatba se konala v Benátkách. Kvůli EURO ji ale museli oproti původnímu plánu o měsíc odložit.