Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Překvapená Serena na bahamské dovolené: Rvačka na pláži v bikinách!

Autor: ps

Tuhle namakanou holku nic nepřekvapí. Ani přepadení na Bahamách! Tedy alespoň tak vypadala hraná rvačka na pláži v bikinách, při níž se tenistka Serena Williamsová (35) škádlila s neznámým kamarádem. Nutno podotknout, že se k sobě hodně měli!

Pohodový odpočinek plný srandiček a sportovního vyžití má Serena už za sebou. Rozhodně se na ostrově v Atlantském oceánu nenudila! Vypovídají o tom především fotky, na nichž se popichuje s neznámým chlapíkem.

V plavkách, které odhalují kvalitní proporce Sereny, se dali do křížku. Padlo několik pěstních kombinací, náznaků úderů, ale nikdy to nedošlo tak daleko, že by měl jeden nebo druhý monokl. Nakonec laškování skončilo vášnivým objetím, což okamžitě popřelo drby, že by měla tenistka románek s pilotem formule 1 Lewisem Hamiltonem .

Na ostrově se kromě očividně zamilované dvojice vyhřívala také sestra Sereny Venus (36) a jejich matka Oracene (64). Holky si dokonce zajezdily na vodním skútru, zablbly si na člunu a hlavně… Odpočinuly si po náročné sezoně.

Bitka na pláži, to není jen tak k vidění. Zvlášť u bývalé tenisové jedničky.
Bitka na pláži, to není jen tak k vidění. Zvlášť u bývalé tenisové jedničky.