Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mlátička Slepička. Soupeři dal K.O. za 84 vteřin, fandil mu i Řepka

Autor: tej

To byl nástup! Stejně jako ve fotbalové kariéře zazářil bývalý reprezentant také v bojových sportech. Miroslav Slepička ve svém debutu v MMA v rámci galavečera GCF 36 FIGHT NIGHT knockoutoval svého soupeře Tomáše Vránu po pouhých 84 vteřinách. "Tlak před zápasem byl na mě trošku moc silný, ale pak to ze mě spadlo a jsem rád, že jsem to zvládl," řekl bývalý fotbalista hned po ukončení zápasu. V hledišti mu fandil i bývalý hvězdný spoluhráč Tomáš Řepka.

Pouhých 84 vteřin stačilo Miroslavu Slepičkovi , aby ukončil svůj první souboj v MMA. Hned na úvod se do Vrány pustil, shodil ho na zem, kde ho zasedl a zasypal údery. Rozhodčí brzy zápas ukončil, a tak se mohl čerstvý MMA bojovník radovat ze své první výhry. „Chtěl jsem to zvládnout co nejdřív, nejsem zkušený, neumím dobře rozložit síly. Chtěl jsem to ukončit v prvním kole, to se povedlo,“ radoval se pětatřicetiletý bývalý hráč Sparty, Liberce a Příbrami.

Do útoku vstoupil rychle a po zápasu přiznal, že na nervozitu neměl ani čas. „Nervózní jsem byl hodinu před zápasem, pak to ze mě spadlo a bylo to v pohodě. Říkal jsem i trenérům, že to je divné, že nejsem nervózní. Seběhlo se to tak rychle, že na to ani nebyl čas," smál se.

Přestože zápas trval pouhou minutu a 24 vteřin, soupeře po utkání pochválil a vysvětlil, proč se mu podařilo vyhrát tak brzy. „Soupeř byl silný, ale měl jsem štěstí, že se mi povedlo ho hodit na zem a skončit ve vítězné pozici. Dal jsem mu pár ran a odešel fyzicky. Jsem za to strašně šťastný,“ řekl.

Slepičkovo vítězství v kleci sledoval i Řepka
Video se připravuje ...

„Určitě mi pomohlo, že jsem odmala sportoval, ale fyzička u fotbalu je úplně jiná. Tréninky mě teď stojí strašně času, úsilí. Půl roku jsem dvakrát denně trénoval, hlídal jsem si jídlo. Je to velká dřina, úplně na palici,“ přiblížil fanouškům svůj režim před zápasem.

V Dobříši měl velkou základnu fanoušků, kteří ho hlasitě pozvbuzovali celou dobu. „Měl jsem tu rodinu, přítelkyni, nejbližší kamarády. Cítil jsem se jako doma,“ radoval se. V hledišti mu fandil také bývalý kolega z fotbalové Sparty a velký kamarád Tomáš Řepka . "Do zápasu s Řepou bych určitě nechtěl jít. Už je trošku starší," popíchl Slepička svého kamaráda ještě z klece. "No tak jo. Já už jsem starší kluk oproti němu, už mi bude 43 let. Už jsem starej. Já to ale od něj beru, on byl takovej vždycky," vyřídil mu Řepka.

A Slepičku po zápase řádně vychválil. "Bylo to úžasný, ještě teď se klepu. Užil jsem si to. Byl jsem za něj nervózní, mám úplně mokré ruce. Hrozně jsem mu fandil," řekl Řepka. "Byly to hrozný nervy. Akorát jsem se bál, aby ten zápas nebyl moc dlouhej. Kdyby tam mého kamaráda někdo dlouho tloukl, tak by mi to asi vadilo," dodal s úsměvem.

Přiznal, že tak krátký zápas nečekal ani on. "Já znám Slépu. Nečekal jsem to, ale znám ho. Vím, že to je buldok a to vítězstí si zasloužil. Koukal jsem ale jakou má figuru, svaly. On byl vždycky nařáchlej, ale ta svalová hmota je fakt bomba," pochválil Slepičkovi vysportovanou postavu. A přinesl si jeho bývalý kolega z fotbalu něco do klece? "Možná rychlý nohy," smál se.

A jak se mu galavečer MMA líbil? "Na takovémhle galavečeru jsem poprvé. Jsem z toho nadšenej a asi budu chodit pravidelně," slíbil Řepka. A možná bude mít příležitost Slepičkovi zafandit znovu.

Ten se totiž přiznal, že se do klece ještě možná vrátí. "Zatím je to hrozně čerstvé, jsem plný pozitivních dojmů. Asi budu pokračovat, je to moc hezké,“ dodal Slepička závěrem.

VIDEO : Celý záznam zápasu

Celý záznam zápasu Miroslava Slepičky: Jak bývalý fotbalista dal K.O. za 39 sekund
Video se připravuje ...

Bývalý fotbalista Miroslav Slepička v kleci
Bývalý fotbalista Miroslav Slepička v kleci