Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Atlet Helcelet kvůli prdelce lásky Denisy: Na kobereček ke tchyni!

Autor: zal

Má doma krásnou dívku a rád se s ní pochlubí. Zatímco fanoušci jsou ze sexy fotek Denisy Rosolové (30), které pořizuje atlet Adam Sebastian Helcelet (25), u vytržení, její maminka si prý pozve Adama na »kobereček«.

O žhavých fotkách, které desetibojař dává na Instagram, se mluvilo i na sobotním vyhlášení Atleta roku. Co vlastně Adama vedlo k tomu, že se proměnil ve fotografa spodního prádla?

„Viděl jsem hezkej zadek, co chodí po pokoji, tak jsem si řekl, že si ho vyfotím,“ vysvětlil a mrknul na svou překážkářku: „Denča má zadek pěkný, tak proč se nepochlubit.“

Atlet Adam Helcelet ukázal, jak se doma má. Pevně svírá prdelku přítelkyně Denisy Rosolové.
Atlet Adam Helcelet ukázal, jak se doma má. Pevně svírá prdelku přítelkyně Denisy Rosolové.

Pravda, nejprve u ní nepochodil, protože moc dobře tušila, jaké »haló« to vyvolá. „Ale pak jsem řekla: Víš co, dělej si, co chceš. Ale poneseš si následky,“ pravila Denisa.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „Máma to viděla ve zprávách a volala mi, co to má znamenat. Tak jsem jí řekla, ať si to vyřídí s Adamem,“ culila se běžkyně ve stylu já nic, já muzikant.

Fanoušky teď určitě zajímá, jestli se můžou těšit na pokračování série. Na to má Adam stručnou odpověď: „To se uvidí. Podle nálady.“