Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kamarád z F1 Massa chodí za Schumacherem. Z jeho stavu mu je smutno!

Autor: pv

Jsou velcí přátelé. Pilot formule 1 Felipe Massa navštěvuje bývalého týmového kolegu z Ferrari Michaela Schumachera i poté, co se mu před třemi lety přihodila vážná nehoda na lyžích. V televizním rozhovoru závodník poodhalil, jak na tom legendární německý jezdec je.

Když o stavu svého kamaráda Massa mluvil, bylo to pro něj velice těžké. „Špatně se snáší to, co se s ním stalo. Michael byl tvrdý chlap. Je jako můj velký bratr. Hodně jsem se od něj naučil a vždy jsem ho obdivoval a byl to můj učitel,“ povzdechl si brazilský pilot, který sám prodělal těžkou nehodu ve formuli 1, kdy málem přišel o oko.

Lyžařský koníček se stal Michaelu Schumacherovi v prosinci 2013 osudným.
Lyžařský koníček se stal Michaelu Schumacherovi v prosinci 2013 osudným.

„Ta Michaelova nehoda byla velmi vážná a je to ještě smutnější, že celou kariéru riskoval život a nakonec skončí takhle při něčem, co s formulí nesouviselo. Je to nesmysl, co se stalo. Čas plyne a není lehké zotavit se ze zranění, jako jsou tyto,“ řekl Massa pro brazilskou stanici Globo.

Dobrá zpráva, z které mrazí. Michael? Ještě žije, říká Schumacherova žena - čtěte ZDE »

Michael Schumacher na archivním snímku s manželkou Corinnou Michael Schumacher na archivním snímku s manželkou CorinnouFoto profimedia.cz