Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kalendář na podporu gayů! Svalnatí veslaři se po roce ukázali úplně nazí

Autor: ija

Veslaři z Warwicku jsou tady se svým dráždivým kalendářem i letos. Znovu nazí a znovu hrozně sexy! A stranou nezůstaly ani jejich kolegyně. Zatímco chlapi odhalili mužná těla a vyrýsované svaly ve jménu boje za práva homosexuálů, dámy hodlají přispět k boji s rakovinou a inspirovat ostatní dívky, aby se nestyděly za své křivky.

Nejdřív chtěli jen vydělat pár kaček na opravu lodí, jejich kalendář plný nahých mužských těl ale rychle získal popularitu a podporu v komunitě gayů, a rázem to přerostlo původní smysl. Vznikla společnosti Sport Allies, která se snaží bojovat proti homofobii v kolektivních sportech.  

A veslaře, ať heterosexuály nebo homosexuály, to baví.  „Je to neuvěřitelné, studenti na univerzitě vás poznávají a žádají o společnou fotku. A vtipné je, že každý řekne: Málem jsem tě nepoznal, když jsi oblečený,“ prozradil jeden z nich, Tom.  

„Pár kamarádům jsem o tom focení a kalendáři řekl.  Všichni si myslí, že je to super, a připadá jim legrační, že můj zadek je k vidění na internetu. Ale fandí tomu i moje máma a její kamarádky se na to taky těší,“ prozradil nováček v týmu Jacob.

Poselství „všichni jsme stejní, ať už se nám líbí holky nebo kluci“, které mezi veslaři vzniklo před dvěma lety, vidí hoši i z druhé stránky. „Jako chlapi jsme všichni stejní, a při tom každý originál. Při focení si uvědomíte, že neexistuje žádný vzor nebo velikost penisu, které jsou normální. Takže se nemusíte obávat, zda ten váš je v pohodě,“ vysvětlil otevřeně Tom.

Veslující dámy z Warwicku šly jinou cestou, prodejem kalendáře získávají peníze pro výzkum rakoviny. A taky chtějí pomoci ostatním dívkám získat sebedůvěru, jsou si dobře vědomé, že nejsou žádné modelky. Když loni nafotily kalendář, vystavily fotky na Facebooku. Ten je ale zakázal s tím, že se jedná o pornografický obsah, a zablokoval jim profil. To je ale v žádném případě neodradilo a letos přicházejí s kalendářem znovu.  

Veslaři z univerzity v anglickém Warwicku nafotili, jako už tradičně, odhalený kalendář.
Veslaři z univerzity v anglickém Warwicku nafotili, jako už tradičně, odhalený kalendář.

Veslaři z univerzity v anglickém Warwicku nafotili, jako už tradičně, odhalený kalendář.Foto Facebook