Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Piqué a Shakira jsou druhým nejvlivnějším párem světa. Za nimi jsou i Obamovi

Autor: ija

Obránce Barcelony Gerard Piqué (29) a kolumbijská popová hvězda Shakira (33) jsou druhým nejvlivnějším párem světa na sociálních sítích. Předčí je jen zpěvačka Katy Perry a herec Orlando Bloom. Zjistila to společnost SocialScene, která hodnotí množství sledujících na sociálních sítích. 

Podle výzkumů Social Scene patří fotbalovo-pěvecký pár mezi pouhé dvě partnerské dvojice, které mají dohromady víc než 200 milionů followerů. S 213,9 miliony příznivců jsou druzí, překonali je jen zpěvačka Katy Perry a herec Orlando Bloom, kteří žebříček vedou s 223,3 milionu.

Shakira a Piqué nechali za sebou rappera Kanye Westa a jeho přítelkyni Kim Kardashianovou, ti mají 193,5 milionu. Až za nimi je bývalý první pár Spojených států Barack a Michelle Obamovi (170,7 milionu followerů) a další napůl sportovní rodina,bývalý fotbalista David a někdejší Spice Girl Victoria Beckhamovi se 112 miliony followerů.

Studie také ukazuje, že průměrný „vlivný“ uživatel sociálních sítí tweetuje pětkrát denně a má pět instagramových příspěvků za týden.

Španělský fotbalista Gerard Piqué a zpěvačka Shakira se potkali v roce 2010 při natáčení klipu k mistrovství světa v Jižní Africe, dnes spolu mají dva syny.