Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tenistky po sezoně: Šafářová v Karibiku, Kerberová s Obamou, Cibulková v sexy šatech

Autor: ija

Je po sezoně a tenistkám nastal čas volna. Karolína Plíšková, Lucie Šafářová a Caroline Wozniacká si právě užívají u moře, Angelique Kerberová je šťastná, že se potkala s Barackem Obamou,vítězka Turnaje mistryň Dominika Cibulková jde z jednoho galavečera na druhý a bývalá světová jednička Serena Williamsová se už pustila do tréninku na další rok. 

Lucie Šafářová vyrazila do Karibiku, na Panenské ostrovy. A nedá se říct, že by tam jen zahálela. Zatrénovala si s basketbalovým míčem na koš a nebránila se ani hodně vtipným „disciplínám“: zaběhala si po pláži s ploutvemi na nohou. A taky si poseděla na břehu moře s oblíbeným šálkem kávy. Česká jednička Karolína Plíšková je trochu tajnůstkářská a z dovolené poslala zatím jen jednu fotku.

Dánka Caroline Wozniacká neupřesnila, kde tráví své volno, vzhledem k tomu, že na jedné z fotek, které zveřejnila na Instagramu, hladí obrovskou želvu, moc blízko to asi nebude.

Andrea Hlaváčková vyrazila se svým italským přítelem Fabriziem Sestinim do zámoří. Cestovali po Spojených státech, navštívili Las Vegas a další zajímavá místa.

Vítězka Turnaje mistryň Dominika Cibulková má svou dovolenou na Maledivách, odkud posílala jednu dráždivou fotku za druhou, už za sebou. A teď zase září na galavečerech a nejrůznějších párty v rafinovaných róbách. „Včera večer jsem se nemohla cítit víc sexy,“ napsala ke snímku, na němž je v šatech tělové barvy, u nichž je patrné, že podprsenku ani kalhotky nesnesou.  

Světová jednička z Německa Angelique Kerberová se pochlubila společným snímkem s odstupujícím americkým prezidentem Barackem Obamou . „Splnil se mi sen. Jaká čest setkat se  s prezidentem Obamou na obědě,“ napsala na Instagramu.

A bývalá světová jednička Serena Williamsová ? Ta má už dovolenou za sebou a dala se do tréninku. Na jejím Instagramu najdeme fotky z posilovny. „Nová sezona tady bude už brzo,“ připomněla Američanka. 

Lucii Šafářové chutná káva i na dovolené v Karibiku.
Lucii Šafářové chutná káva i na dovolené v Karibiku.