Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jágrova Veronika prozradila, že chodí bez podprsenky! Zaútočila na nepřejícné kritiky

Autor: pv

Je to pěkné číslo. Modelka Veronika Kopřivová, která chodí s Jaromírem Jágrem, si nebere servítky a dokáže se pěkně rozčílit na sociální sítí. Kromě toho se nebojí prozradit, že podprsenka je pro ni skoro cizí slovo.

Přes Instagram se krásná Veronika rozhodla pozdravit fanoušky, jež ji zrovna moc nemusejí a neustále na ní hledají chyby. Jednou pro její výrazy, které nejsou češtinářský zrovna správně, a pak zase kvůli jejímu spodnímu prádlu.

„Nazdar bazar, čauky mňauky. Dezert jím nejraději před hlavním jídlem a podprsenku v 97 případech ze 100 nenosím. Jsem v některých věcech zkrátka jedinečná,“ rýpla si Kopřivová do svých kritiků.

Některým lidem zřejmě vadí, že nová přítelkyně hokejového boha Jaromíra Jágra není přesně podle jejich představ. S volbou českého útočníka se ale musí smířit. Dokonce se už i spekuluje, že Veroniku požádal slavný hokejista o ruku a chce s ní mít potomky. Sázkové kanceláře na tuhle možnost vypsaly i kurzy.

„Mimochodem prý jsou na nás sázky. Tak se vsaďte,“ řekla modelka. Tak co, vsadíte se, že bude příští rok svatba nebo ne?

Nejnovější bikini přítelkyně Jaromíra Jágra. Veronika je ukázala na sociální síti.
Nejnovější bikini přítelkyně Jaromíra Jágra. Veronika je ukázala na sociální síti.