Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenisová kráska Hantuchová: O penězích, dítěti i soupeřce Cibulkové

Autor: ija

Bývala světovou pětkou, teď patří Daniele Hantuchové (33) až 226. příčka světového žebříčku. Slovenská tenistka tváří i postavou modelky má ale do milovaného sportu pořád chuť a momentální část kariéry si náležitě vychutnává. „Skončím, až mě to nebude bavit,“ prohlásila.

„Tenis mě pořád naplňuje a baví, možná víc, než když jsem byla v první desítce. Vůbec neřeším, jestli jsem dvoustá, dvacátá nebo pátá,“ řekla Hantuchová slovenskému webu sme.sk.

„Mám dojem, že dělám spoustu věcí lépe než před deseti lety. Tuhle část kariéry si hodně užívám, už nemusím nikomu nic dokazovat, můžu si už jen vychutnávat tenis. Nemám finanční starosti, hraju si už jen pro radost,“ prozradila tenistka, která vždycky oslňovala nejen uměním na kurtu, ale i tváří a postavou modelky.

Krásná tenistka Daniela Hantuchová
Krásná tenistka Daniela Hantuchová

Dokazovat už nemusí nic ani doma na Slovensku,  má tam zdatnou následovnici, vítězku Turnaje mistryň Dominiku Cibulkovou. „Klobouk dolů! To je skvělý úspěch, Dominice to hodně dodá sebevědomí.“

Hantuchové je už třiatřicet a pomalu pomýšlí na založení rodiny. „Nemyslela jsem si, že budu hrát tak dlouho. Samozřejmě, po dítěti toužím každým rokem víc a víc. Na tuto část života se už moc těším,“ prozrdila.