Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

OKTAGON: Zraněného Bartla nahradí Jakub Běle. Ve finále vyzve Gábora Borároše!

Autor: iSport.cz

MMA reality show O2 TV Sport OKTAGON zná definitivní finálovou dvojici. Pondělní díl této show odhalil, že zraněného Marka Bartla nahradí bojovník Jakub Běle. Ten tak dostává druhou šanci potvrdit své ambice a vybojovat si kontrakt na téměř 300 000 korun. Soupeřem mu však bude obávaný slovenský bijec Gábor Borároš. Finálový galavečer se odehraje 10. prosince v pražské hale Královka.

Do průběhu reality show OKTAGON nečekaně zasáhlo zranění českého zástupce Marka Bartla. Ten si přivodil v jednom zářijovém zápase těžké zranění, kdy došlo k přetržení kolenních vazů. Následovala rychlá operace a několikatýdenní rehabilitace. „Věřil jsem, že se stihnu připravit, doufal jsem,“ říká Bartl. Ovšem rozhodnutí trenérů a především lékařů bylo nekompromisní. „Zdraví je na prvním místě a bohužel do finále nastoupit nebudu moci,“ říká zklamaný Bartl.

OKTAGON: Borároše ve finále vyzve Běle. Pro ten pás udělám vše, hlásí
Video se připravuje ...

Z tohoto důvodu nastala pro všechny členy českého týmu nečekaná druhá šance. A volba trenéra Jaroslava Pokorného padla na Jakuba Běleho. „Když mi to řekli, vypukla u mě neskutečná radost a euforie. Věřím v osud a věřím svojí cestě. Pracuji na maximum a teď se ukázalo, že život mi to vrací,“ reagoval nadšený Běle. „Chci všem ukázat, jakou formu mám a jakou mám chuť zápasit. Bude na mě velký tlak, jde o hodně, ale nesmím zapomenout na to, že to dělám hlavně kvůli zábavě. Půjdu si to užít a předvést maximum,“ řekl pro iSport rodák z Ústí nad Labem.

A reakce ze Slovenska na nového soupeře? „Není to fair play, že tam pustili Jakuba. On nemá to místo, on ve finále nemá co pohledávat. Nic si nevybojoval, v show měl jen jeden zápas a i ten prohrál. Já budu trénovat o to víc, abych mu ukázal, že to finále není pro něho,“ nebere si servítky Gábor Borároš.

Drsné reakce Borároše však českého zástupce nechávají naprosto klidného. „Gábor se porazit dá, vždyť je to jen člověk, jenom další zápasník, který mi stojí v cestě. Na Slovensku ho mají nejspíš za Boha, ale já jim ukážu pravdu, už 10. 12 v Praze,“ hlásá finalista reality show O2 TV Sport OKTAGON.

Celá reality show tedy vyvrcholí v sobotu 10. prosince finálovým galavečerem v pražské hale Královka. Vstupenky na tuto jedinečnou akci můžou diváci zakoupit v prodejní síti www.ticketportal.cz.

Tvrdé KO! Slovák Borároš uspal českého soka a slaví postup do finále OKTAGONU
Video se připravuje ...

Jedinečná reality show Oktagon! Nechte se vtáhnout do světa MMA
Video se připravuje ...