Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Blondýna v barvách Chelsea na utkání Everton - United? Neuvěříte, proč tam šla

Autor: ija

Pěkná opovážlivost! Nebo se zbláznila? Televizní diváci při nedělním zápasu Evertonu proti Manchesteru United (1:1) nestačili zírat na nápadnou fanynku, která poutala pozornost na tribuně. Všechny dostalo, že neměla na sobě barvy ani jednoho z obou klubů, ale bílomodrou bundu Chelsea. Blonďatá Američanka hned přispěchala s vysvětlením. Prostě miluje fotbal. A byla jí zima…

Málokoho to nechalo chladným. A na sociálních sítích se okamžitě rozjela pátrací akce. Kdo je ta dívka? A co dělala v Goodison Parku? Američanka Emily Rogawská to ochotně sama vysvětlila.

Pochází z New Yorku, ale přestěhovala se do Anglie kvůli své vášni pro fotbal. Je fanatickou fanynkou Chelsea, proto v sobotu nemohla chybět u vítězství Blues nad Citizens. Protože ale žije v Liverpoolu, kde studuje psychologii sportu, v neděli už byla zase na jiném stadionu. Tentokrát v Goodison Parku, kde hraje Everton. Když navíc sehnala lístek za 15 liber (necelých 500 korun)!

Emily je na sociálních sítích jako doma, má tam 37 tisíc příznivců a nikoho to nepřekvapí, když na její účet plný pořádně sexy fotek zavítá. Právě na Istagramu se Emily pustila do vysvětlování: „MILUJU Chelsea a MILUJU fotbal. Proto jsem nechtěla přijít o takovýhle zápas! Zvlášť když jsem sehnala lístek za 15 liber,“ napsala. „Jsem Američanka a v Evropě se cítím jako v ráji, máte tu tolik fotbalu! Proto se snažím vidět co nejvíc zápasů,“ dodala. Připustila, že doufala, že uvidí v akci Bastiena Schweinsteigera, a byla zklamaná, že ho José Mourinho nevzal ani na lavičku.“

Sama ví, že se nevyplácí chodit na stadion v barvách jiného týmu, ale vysvětlila, že bundu měla prostě proto, že jí byla zima. „Kdo mi chce nadávat za to, co jsem měla na sobě, ať mi teda koupí jinou zimní bundu. Tahle je totiž jediná, kterou mám,“ dodala.

Fanynka Chelsea poutala pozornost na zápase Evertonu s Manchesterem United.
Fanynka Chelsea poutala pozornost na zápase Evertonu s Manchesterem United.

SESTŘIH Premier League: Everton FC – Manchester United 1:1
Video se připravuje ...