Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tělesné tresty u biatlonistů? Koukalová se chtěla slunit, málem dostala holí

Autor: ija

Šikana? Teror? Musí snad blonďatá biatlonová hvězda snášet brutální zacházení? Gabriela Koukalová zveřejnila na Facebooku fotku, na níž se ji trenér Zdeněk Vítek chystá přetáhnout holí. „Pak že jsou zakázané tělesné tresty,“ posteskla si vítězka Světového poháru. Její rozesmátá tvář ale hned prozradila, že šlo o jednu velkou legraci. Koukalová přiznala, že se jen chtěla slunit…

Podle fotky to vypadalo, že nejlepší světová biatlonistka minulé sezony dostane výprask. Předmětný snímek vznikl v prosluněném slovinském středisku Pokljuka, kde koncem týdne pokračuje Světový pohár druhým kolem. „Slunce během tréninku svádělo ke slunění, ale díky Zdendovi mi to dlouho nevydrželo,“ prozradila rozesmátá Koukalová.

Není se co divit, že má dobrou náladu. Z prvního kola Světového poháru, které se konalo ve švédském Östersundu, si přivezla zlato ze stíhačky a bronz ze sprintu. 

O tělesných trestech ovšem mluvila, když popisovala své rozporuplné léto, kdy ji trápily zdravotní problémy a nechtělo se jí trénovat. „Myslím, že kluci ze mě byli otrávení, než pochopili situaci. Sama jsem se styděla, jaké dělám drahoty a jak jim komplikuju přípravu. Děkuju jim, že na mě neuplatňovali žádné fyzické tresty,“ říkala ještě nedávno. Tak že by trenéra Vítka inspirovala?

Gabriela Koukalová předvedla výborný výkon
Gabriela Koukalová předvedla výborný výkon