Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Detaily případu veslaře Plocka (†22): Expřítelkyně byla těhotná s jiným?!

Autor: sč, ps

Nejhorší scénář, tedy že si vzal nadějný veslař Michal Plocek (†22) život, se zdá být stále reálnější. Před týdnem našli jeho tělo v malém pokojíku loděnice pražské Dukly, teď se Blesku podařilo zjistit, že je prý jeho expřítelkyně těhotná. S jiným!

Sebevražda… Slovo vyvolávající husí kůži se skloňovalo i na břehu Moravy, kde se v Uherském Hradišti loučili s  Plockem kamarádi a veslaři. Zaznělo tam, že jeho tělo mělo být nalezeno v pražském pokoji, který byl zamčený zevnitř.

Lékaři vyloučili cizí zavinění, důvod smrti není znám. Ovšem novou informacví je zpráva, že se prý Michal od své expřítelkyně dozvěděl, že je těhotná. „Řekla mu, že čeká dítě, ale není jeho,“ řekl Blesku zdroj blízký Plockově rodině.

Byla to láska jako trám, ale před několika měsíci skončila.
Byla to láska jako trám, ale před několika měsíci skončila.

Nadějný skifař, který měl být nástupcem Ondřeje Synka , byl v Praze často osamocen, podle trenéra Milana Šurého ani neměl v hlavním městě moc kamarádů. „Určitě bych tu událost nesváděl na expřítelkyni. Jistě v tom sehrálo roli více věcí, což asi nakonec způsobilo zkrat,“ odpověděl muž, jenž Michalovi ukázal bránu do velkého sportovního světa.

Otazníky nad záhadnou smrtí českého talentu ovšem stále visí. Proč tak náhle odešel, ví snad jen ti nejbližší. Ztráta je to každopádně obrovská…