Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Svalnatí veslaři z Brna úplně nazí! Trenérovi focení zatrhla manželka

Autor: ija

Byli za magory, málem u toho zmrzli, ale dotáhli to do konce. Brněnští veslaři se inspirovali u kolegů z Anglie a nafotili odvážný kalendář. Na vodě foukalo a byly dva stupně nad nulou, a oni se proháněli na veslicích úplně nazí. Chtěli vzít do party trenéra, tomu to prý ale zakázala manželka.

 

„Bylo to zajímavé. Hned vedle byli potápěči, a ti na nás koukali jako na blázny. Ale nikoho jsme snad nepohoršili,“ prozradil jeden z aktérů Jakub Rozlivka. Partu kolem Milana Viktory, Jakuba Macha a Tomáše Emra inspirovaly anglické veslařské kluby, které „hanbaté“ kalendáře fotí každoročně.

Veslaři ČVK Brno nafotili kalendář aktů na rok 2017.
Veslaři ČVK Brno nafotili kalendář aktů na rok 2017.

„Řekli jsme si, že to bude legrace. Všichni byli hned pro. Chtěli jsme tam mít i trenéra Adama Michálka. Nejdřív to vypadalo, že by do toho šel, ale pak mu to zatrhla manželka,“ prozradil Rozlivka.

Na focení si veslaři z Českého veslařského klubu Brno objednali hned dvě fotografky, Magdalenu Ševčíkovou a Terezu Podešvovou. Jedna by je prý nemusela zvládnout…

O kalendář je v Brně velký zájem, původní náklad 80 kusů se rychle rozebral a brzy to vypadlo, že se budou muset tisknout další nahaté exempláře.

Svalnatí modelové teď doufají, že jejich sexy fotky přilákají k tradičnímu sportu víc mladých žen. „Holky v klubu potřebujeme, to je jasné A trenéři by nám určitě poděkovali,“ věří.