Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Finále OKTAGONU se blíží. Vyhraju já, hlásá Běle. Borároš ukázal pohled zabijáka

Autor: iSport.cz

Den D se je tady a nervozita roste. Účastníci sobotního finále reality show O2 TV Sport OKTAGON mají za sebou oficiální vážení, které proběhlo v obchodní centrum Galerie Harfa. Početnému publiku se představila všechna hlavní esa a nouze nebyla ani o jedno velké překvapení. Český bojovník Petr Novák nesplnil váhový limit 77 kg.

Novák nicméně do souboje proti Kozmerovi přesto nastoupí. „Věděli jsme, že se to stane. Petr se snažil, dával si horké koupele, ale už to nedokázal shodit. Je to nepříjemná situace. Kozmer však zápasit chce,“ uvedl Pavol Neruda, jeden z promotérů reality show OKTAGON.

Velmi sebevědomý výstup ukázali oba finalisté. Jakub Běle, na první pohled ve skvělé formě, si vzal mikrofon a zahlásal. „Jsem výborně připravený a vyhraju!“ Nicméně nástup jeho soupeře Gábora Borároše nenechal nikoho na pochybách. Jeho pohled doslova zmrazil všechny přítomné fanoušky. „Cítím dobře, neměl jsem žádné problémy, moc se těším,“ prohlásil slovenský bojovník.

Finále reality show O2 TV Sport OKTAGON proběhne dnes od 18.00 hodin v pražské hale Královka. Diváci uvidí celkem jedenáct MMA zápasů. Vrcholem večera bude souboj o titulový pás, ve kterém se představí český Jakub Běle a slovenský Gábor Borároš. Všechny hlavní zápasy bude od 20.00 hodin vysílat exkluzivně stanice O2 TV Sport.

O mistrovský pás Oktagonu se v sobotu večer utkají Čech Jakub Běle a Slovák Gábor Borároš.
O mistrovský pás Oktagonu se v sobotu večer utkají Čech Jakub Běle a Slovák Gábor Borároš.