Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězda Hollywoodu? Modelka? Kdepak! Kráska VanZantová jde znovu do klece

Autor: ija

UFC, nebo Hollywood? Paige VanZantová, dvaadvacetiletá křehká blondýnka, by ráda obojí. Zatím je uznávanou bojovnicí v oktagonu, ale letos se prosadila i jako excelentní tanečnice v americké obdobě televizní soutěže StarDance. S vizáží modelky nemá daleko k nabídkám z modelingu a ty filmové na sebe jistě nedají čekat. Jako školačku ji šikanovali, a to ji přivedlo k MMA. Ráda jezdí na motorce, rybaří a střílí. V noci na neděli bude hlavní hvězdou galavečera UFC, nastoupí proti Michelle Watersonové. 

Atraktivní, úspěšná, marketingově využitelná. A navíc mladá, je jí teprve dvaadvacet. Před rokem utrpěla šokující a drtivou porážku od Rose Namajunasové, která ji v pátém kole uškrtila. Pro média byly lákavým soustem obrázky její andělské tvářičky zbrocené krví.

Po osmi měsících byla v kleci znovu a Bec Rawlingsovou knokautovala ve druhém kole. Mezitím se věnovala soutěži Dancing With The Stars a jen taktak že nevyhrála. Porotci na ní nešetřili vysokými známkami, přesto se králem parketu stal neslyšící model Nyle DiMarco.

Paige VanZantová patří k nejatraktivnějším bojovnicím v prestižní UFC.
Paige VanZantová patří k nejatraktivnějším bojovnicím v prestižní UFC.

Paige má ovšem tanec v krvi, její rodiče vlastnili taneční studio a ona odmala trénovala balet, později přidala hip hop. Na střední škole ji šikanovala skupina spolužaček, a touha napříště se umět ubránit ji přivedla k ultimátním soubojům. Jako osmnáctiletá poprvé bojovala v kleci. Ráda jezdí na motorce a rybaří, miluje lov a střelbu. I proto jí její otec dal přezdívku Ráže 12. Pro fanoušky UFC je ovšem pořád spíš Barbie.