Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Fotbalista Magera se těší na vířivku i výhled: Luxusní bejvák v Boleslavi!

Autor: pv

Pořádně se plácl přes kapsu. Fotbalista Lukáš Magera (33) se rozhodl s rodinou natrvalo zakotvit v Mladé Boleslavi, kde hraje první ligu. Ve městě si pořídil luxusní nemovitost za 10 milionů korun, která je umístěna v budově s velkou historickou hodnotou.

V Boleslavi prodloužil Magera smlouvu na další dvě sezony a naplánoval si, že si najde i nejlepší místo na bydlení pro sebe a svou rodinu. Kousek od centra města stojí bývalé kasárny Tomáše Garrigua Masaryka z roku 1882, které se brzy promění v moderní rezidenci.

Bývalý vojenský objekt se promění v luxusní rezidenci
Bývalý vojenský objekt se promění v luxusní rezidenci

Nejvýznamnější architektonická dominanta Mladé Boleslavi je postavená v romantizujícím historickém slohu anglické gotiky a díky citlivé rekonstrukci se změní v bytový dům, kde bude k dispozici celkem 59 bytů. Pokud si ale někdo brousí zuby na ten největší a nejdražší, tak má smůlu.

Mezonetový byt o velikosti 160 m2 v horním patře rezidence si za 10 milionů korun pořídil fotbalista Magera. K dispozici bude mít například i obří terasu jako ideální místo na regeneraci po zápase či tréninku. Skočit si bude moci klidně i do vířivky, a pak se v klidu opalovat nebo pořádat menší večírky. Ložnici bude mít umístěnou v prosklené místnosti s nádherným výhledem na centrum města.

Boleslavský kanonýr může v objektu využívat i posilovnu s dětským koutem, která bude k dispozici všem rezidentům. Nejvíce asi útočník ocení malou vzdálenost od své práce. Od nového domova to bude mít na stadion pouhých 2,5 kilometru, tedy kolem 7 minut jízdy autem.

„Mladou Boleslav jsme si s manželkou zamilovali, proto jsme se rozhodli pořídit si zde i byt. Plánujeme tady zůstat i po mé aktivní fotbalové kariéře. Pokud by se ale naše plány změnily, což nevylučujeme, jde o výbornou investici, která se nám nemůže nevyplatit,“ tvrdí Magera.

Mladá Boleslav - Příbram: Magera trefil jen tyč
Video se připravuje ...