Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Toník Krpálek, Jakub Voráček ml., Ema Kadeřábková. Ke komu letos přiletěl čáp?

Autor: ija
  • Kdo se letos dočkal potomka?

    Vánoce jsou tady hlavně pro děti a i letos se v rodinách řady sportovců poprvé u stromečku rozzáří dětské oči. Toník Krpálek si jednou bude moci říct, že jako pětitýdenní miminko sledoval v přímém přenosu olympijský triumf svého otce, judisty Lukáše. Tříměsíční Boomer Phelps byl dokonce v Riu přímo u toho, když jeho táta Michael, nejúspěšnější olympionik všech dob, majitel 23 zlatých medailí zpod pěti kruhů, doplaval pro dalších pět vítězství. Český fotbalový reprezentant Pavel Kadeřábek oslavil letos narození dcery Emy, kterou mu porodila Česká Miss roku 2012 Tereza Chlebovská.

  • Andy Murray a Sophia Olivia


    Andy Murray si v sobotu vzal Kim SearsovouFoto EPA

    Dvojnásobný olympijský vítěz a aktuální světová jednička se těší z dcerky Sophie Olivie už od února. Týdny před jejím narozením sledovali tenisoví fanoušci s napětím. Skotský tenista totiž ohlásil, že je připraven kdykoli odstoupit z Australian Open, aby mohl být narození svého prvního dítěte osobně přítomen. Nakonec došel až do finále, kde však prohrál s Novakem Djokovičem. Manželka Kim na něj ovšem s porodem počkala. Murray a jeho žena jsou ovšem velcí tajnůstkáři.

  • Wayne Rooney a Kit

    Wayne Rooney se svými třemi syny, Kaiem, Klayem a Kitem.Foto Twitter

    Manželka Coleen porodila útočníkovi Manchesteru United v lednu už třetího syna, kterému rodiče dali jméno Kit Joseph. Šťastný otec oznámil jeho narození na Twitteru. Rooneyovi už mají doma šestiletého Kaie a dvouletého Klaye. Všichni tři synové pak spolu s maminkou fandili kapitánovi Anglie na EURO.

  • Michael Phelps a Boomer

    Dej mi ho pochovat! Za okamžik už bude Michael Phelps tisknout v náručí svého syna BoomeraFoto Reuters

    Syn nejúspěšnějšího olympionika všech dob Michaela Phelpse přišel na svět v květnu. Slavný plavec a jeho snoubenka (dnes už manželka) Nicole Johnsonová ho pojmenovali netradičně Boomer. „Nechtěli jsme žádné obyčejné jméno,“ nechal se slyšet Phelps. „Boomer, to je prostě jako bum, bum. Vůbec jsme neváhali, jiná možnost neexistovala,“ vysvětlil. Nejen jméno je na malém Phelpsovi výjimečné. Bylo mu sotva pár týdnů a už měl vlastní profil na Instagramu. A fandil tatínkovi v Riu.

  • Iker Casillas a Lucas

    Iker Casillas a Sara Carbonerová se synem Lucasem.Foto Instagram

    Kapitán španělské fotbalové reprezentace, gólman Iker Casillas, se dočkal druhého syna těsně před EURO. Spolu s krásnou televizní reportérkou Sarou Carbonerovou už mají doma Martina, který se narodil v roce 2014. Novorozeného Lucase ukázal populární pár fotoreportérům už při odchodu z porodnice. Fanoušci fotbalu mají dosud v živé paměti polibek čerstvého mistra světa a zpovídající ho reportérky po vítězství ve finále šampionátu ta v Jižní Africe.

  • Lukáš Krpálek a Antonín

    Lukáš Krpálek se synem Antonínem.Foto Instagram

    Na olympiádu do Ria odjížděl Lukáš Krpálek jako hrdý otec syna Antonína. Chlapeček se judistovi a jeho manželce Evě narodil začátkem července. Krpálkův olympijský „Den D“ strávil s maminkou, dcerou šéfa tenisového svazu, v hale na Folimance, kde se judisté připravují. Eva Krpálková zveřejnila na Instagramu fotku, na níž je s miminkem před velkou obrazovkou, která ukazuje českého borce v kimonu, s popiskem: Do toho, táto, do toho! Lukáš Krpálek se tím řídil a synkovi přivezl olympijské zlato. Brzy se ukázalo, že malý Krpálek už má vlastní kimono. A to je určitě dobře. Tátovi totiž jako by z oka vypadl.

    Hrdý táta Lukáš Krpálek se šťastnou maminkou a synkem Antonínem.Foto archiv Lukáše Krpálka

  • Pavel Kadeřábek a Emma

    Pavel Kadeřábek s dcerou Emou.Foto Instagram

    Začátek září byl šťastný pro rodinu fotbalového reprezentanta Pavla Kadeřábka. Jeho snoubenka, Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská přivedla na svět prvního potomka páru, dcerku Emu. Šťastní rodiče od té doby informují fanoušky o svém „zlatíčku“ velmi pravidelně, na sociálních sítích postují destíky fotografií. Je zřejmé, že malá Ema zdědila krásu po mamince.

  • Martin Frýdek a Sebastián

    Sebastian Frýdek, syn fotbalového reprezentanta Martina, přišel na svět v září 2016.Foto Instagram

    Ve stejný den jako Kadeřábek se stal poprvé otcem i jeho kolega z reprezentace, sparťanský záložník Martin Frýdek. „A je na světě další Frýdek,“ napsal k fotce z porocnice.

  • Bode Miller a Emeline Grier

    Lyžař Bode Miller se na Facebooku pochlubil novorozenou dcerou Emeline GrierFoto Facebook

    Někdejší sjezdařská hvězda pojmenovala své čtvrté dítě, dcerku Emeline Grier, po své babičce. „Tak je v devadesáti pořád fit,“ prozradil Američan. Zprávu o šťastné novině doprovodil začátkem listopadu na sociálních sítích hodně intimním snímkem, který vznikl těsně po domácím porodu. Je na něm čerstvá maminka Morgan s novorozenou dcerkou, kterou tatínek Bode představuje synkovi Nashovi Skanovi(1,5).
    Miller (39) má čtyři děti se třemi ženami. Bývalá volejbalistka Morgan Becková Millerová je matkou dvou nejmladších, kromě toho má pětinásobný mistr světa ještě osmiletou Neesyn Dacey a tříletého Sama, kterému ovšem říká Nate po svém zemřelém bratrovi.

    Lyžař Bode Miller seznamuje synka s právě narozenou sestřičkou.Foto Facebook

  • Jakub Voráček a Jakub jr.

    Jakub Voráček se na Facebooku pochlubil svým synemFoto Facebook.com/jakubvoracekofficial

    Hokejista Jakub Voráček se stal otcem ve významný den. „17. listopad – nejen den sametové revoluce, ale také narození syna Jakuba juniora. Nejhezčí den života. Vítej na světě,“ napsal hráč Filadelfie na Facebooku. Byl sice u porodu, o tom, zda s maminkou malého Jaka, Američankou Nicole žije, se ale pořád spekuluje. V létě býval totiž k vidění v Česku s úplně jinou ženou.

  • Victoria Azarenková jméno syna (zatím) neprozradila

    Bývalá světová jednička, běloruská tenistka Viktoria Azarenková porodila těsně před Vánocemi syna.Foto Instagram

    Bývalá světová jednička Viktoria Azarenková porodila své první dítě takřka „pod stromeček“. „Dnes jsem absolvovala nejtěžší zápas a dosáhla prvního vítězství. Náš syn je zdravý a šťastný,“ napsala k prvnímu snímku s dítětem na Instagramu. Jméno syna ale sedmadvacetiletá Běloruska neprozradila. Chlapeček se narodil v USA, kde dvojnásobná grandslamová šampionka žije s americkým přítelem Billem McKeaguem.

     

     

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###