Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sportovec roku: Koukalová ukázala bříško, zářila i Krpálkova manželka

Autor: pv

Skončila sice až jako třetí, přesto na sebe strhávala největší pozornost. Biatlonistka Gabriela Koukalová zvolila na slavnostní vyhlášení ankety Sportovec roku dlouhé květované šaty, které jí nechaly vyniknout vypracované bříško. Snad každý v sále a u televize neodolal a podíval se. Kdo ale „odhalil“ ještě zajímavější partie?

Mezi ženami Koukalová oficiálně kralovala. Byla totiž vyhlášena jako nejlepší sportovkyně roku 2016. Přední příčky biatlonistce patří i co se týče zvolených šatů. Zrzavá kráska v doprovodu manžela Petra sklízela obdiv. Ani dokonalý vzhled nakonec nepomohl k tomu, aby vítězka Světového poháru prodloužila desetiletou nadvládu žen v prestižní anketě Klubu sportovních novinářů. Překvapivě ji dokonce přeskočil i druhý kanoista Josef Dostál , který byl na olympijských hrách bronzový a stříbrný.

Největší radost měl ale samozřejmě olympijský vítěz a nový král českých sportovců judista Lukáš Krpálek . „Nic proti ženám, ale jsem rád, že jsem to konečně prolomil ve prospěch mužů. Bavili jsme se o tom i s ostatními sportovci, že by bylo dobré, kdyby zas vyhrál chlap. Takže jsem šťastný, že se to povedlo a že jsem to zrovna já,“ smál se Krpálek, se kterým přišla na vyhlášení manželka Eva a rozhodně nezvolila pro velký večer svého muže nudné decentní šaty. Naopak nechala vyniknout svým vnadům, jež maskovali pouze korálky a kus látky. V pravdě dokonalý královský pár.

Lukáš Krpálek s manželkou Evou, která upoutala pozornost svými šaty.
Lukáš Krpálek s manželkou Evou, která upoutala pozornost svými šaty.

Krpálek: Titul Sportovce roku? Krásné završení roku
Video se připravuje ...